Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 11:01 Temat postu: Pompa ciepła |
|
|
Witam. Razem z mężem zastanawiamy się nad zainstalowaniem u siebie pompy ciepła. Szukamy do tego sprawdzonych fachowców. Znalazłam do tej pory https://eksol.pl/pompy-ciepla-pruszkow/ według mnie jest to strzał w 10! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 11:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
basiag453 ćwiczę kroki czekając na autobus
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2021 11:57 Temat postu: |
|
|
A jakie macie pompy ciepła w domu? Jeśli szukacie odpowiednich urządzeń to mogę polecić pompy ciepła polskiej marki Varme. Sprawdzą się nie tylko w domu, ale również w wielopowierzchniowych budynkach ze względu na wysoką moc sprzętu. Urządzenia https://varme.tech/ mogą pochwalić się wysoką klasą energetyczną A+++  |
|
Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Sie 17, 2021 14:14 Temat postu: |
|
|
Jeżeli mówimy albo o fotowoltaice albo o pompach ciepła to zachęcam korzystać z usług profesjonalnych producentów takich jak https://solsum.pl/pompy-ciepla-w-krakowie/ w Krakowie. Swoją drogą to bardzo dobre i coraz popularniejsze rozwiązanie. Wielu klientów z tego co czytam jest zadowolonych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DiscoInferno hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2021 14:10 Temat postu: |
|
|
Warto kupować wysokiej jakości pompy ciepła. To jest naprawdę bardzo interesująca sprawa! Ja tak to widzę obecnie!!
|
 |
andree treble master
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2023 18:24 Temat postu: |
|
|
Lepiej spytać na forum budowlanym. czy np. powietrzna pompa cieplna będzie odpowiednia dla twojego domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vizzka hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Gru 19, 2023 08:43 Temat postu: |
|
|
Ja kompletnie się na tym nie znam a teraz czytałam już na wielu forach, że takie pompy ciepła to świetne rozwiązanie. na rynku wybór jest spory i trudno zdecydować się na jakąś konkretną markę. Kojarzycie firmę Zymetric ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jmucha skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Paź 01, 2024 19:48 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się nad montażem pompy ciepła w Bielsku-Białej i natknęłam się na firmę SIB (pompy ciepła bielsko biała). Czy ktoś z was korzystał z ich usług? Jakie macie opinie? Czy warto się na nich zdecydować? Zależy mi na profesjonalnym podejściu i solidnym montażu, a słyszałam, że pompy ciepła to świetne rozwiązanie na dłuższą metę, jeśli chodzi o oszczędności i ekologię.
Będę wdzięczna za wszelkie opinie i doświadczenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rycer hornpipe killer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Laya skpujący begginer