Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosia27 havy jig? łapię w mig
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2017 21:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiktorek skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2018 01:04 Temat postu: |
|
|
Czy w takiej książce znajdę odpowiedz, co jeść by nie mieć więcej problemów z kamicą nerkową ? Mam problem z nerkami o którym wspomniałem i udało mi się dzięki nowoczesnej diagnostyce kamieni nerkowych https://euksi.org/sklep/ ustalić analizę chemiczną kamieni, co umożliwia odpowiednie dobranie diety, tak aby więcej nie powstawały kamienie nerkowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Calypso skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2018 15:49 Temat postu: |
|
|
Skoro taki temat już poruszacie, to zastanawiam się czy warto zakupić ekologiczne zioła, takie jak na tej stronie https://organis.pl/produkt/anti-ulceris-wrzody-ekologiczne-ziola/ ,natrafiłam na ten produkt ostatnio jednak chciałabym Was zapytać o zdanie. Myślicie, że uzupełnienie diety o takie zioła będą dobrym rozwiązaniem ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
LokajMalfoj skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2018 12:17 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze staram się bezpiecznie i zdrowo odżywiać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
domciax side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2018 19:28 Temat postu: |
|
|
Książka wygląda na prawdę ciekawie może skuszę się na jej zakup. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mezoul skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 18:40 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście, chyba skuszę się na zamówienie egzemplarza |
|
Powrót do góry |
|
 |
glodomorek skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2018 22:58 Temat postu: |
|
|
Najlepiej zapytać o rady dietetyka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hobbitowa skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2018 23:05 Temat postu: |
|
|
zdrowe odżywianie jest teraz na topie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asija29 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2018 12:00 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawa książka, z której udało mi się wykorzystać ciekawe przepisy. _________________ cyklinowanie bezpyłowe bydgoszcz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bromet skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2018 11:08 Temat postu: |
|
|
Zdrowie jest czymś niesamowicie ważnym dla każdego z nas. Ja dlatego często czytam specjalistyczne blogi poświęcone danemu działowi medycyny (np. z zakresu urologii - boljader.edu.pl) by uzupełnić swoją wiedzę i wiedzieć więcej nt. funkcjonowania naszego organizmu. To pozwala mi lepiej zadbać o własne zdrowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZbigCa skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Cze 19, 2018 12:23 Temat postu: |
|
|
Przyznaję tu pełną rację mojemu poprzednikowi. Takie blogi medyczne jak https://wyleczsiewarszawa.wordpress.com/ zawierają wiele wartościowych informacji medycznych, o których warto jest wiedzieć. Dzięki nim jestem lepiej zorientowany i wiem jak się leczyć w przypadku wystąpienia danej dolegliwości zdrowotnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michał side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2018 11:38 Temat postu: |
|
|
A nie uważacie, że dobrym pomysłem byłoby popytanie w tym temacie znajomych? Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie  _________________ Pokora wobec ludzi oznacza płaszczenie się przed nimi i jest czymś wstrętnym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lip 25, 2018 21:45 Temat postu: |
|
|
A czy pamiętacie o piciu odpowiednich ilości wody? To tak naprawdę bardzo ważny element zdrowego odżywiania, o którym nie należy zapominać. Nie musicie kupować wody w butelkach - wystarczy, że będziecie filtrowali wodę z kranu w specjalnym dzbanku filtrującym - wyjdzie to ekonomiczniej i taniej. Filtry do takiego dzbanka możecie zamówić na przykład na https://strefafiltrow.pl/brita-maxtra-plus-1-sztuka-oryginalny-wklad-filtrujacy.html - nie mają tam wygórowanych cen, więc polecam Szybko, wygodnie i bez wychodzenia z domu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Erdini39 skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nowaczkowa havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2018 17:11 Temat postu: |
|
|
Wszystko tak naprawde ma znaczenie... Poczawszy od wypijania dziennie odpowiedniej ilosci wody przez regularne jedzenie po dbałość o produkty. Sama nauczylam sie tego i zrozumialam podstawowe wytyczne dopiero w momencie gdy zaczelam chodzic regularnie do dietetyka w Centrum Medycznym Bieńkowski. Pani Bogusia dosłownnie jak "krowie na rowie" tlumaczyla mi co z czym należy laczyc, zeby dieta miala sens, ze te 5 posilkow to nie jest zaden wymysl, ale koniecznosc zeby miec energie...To sa tez rzeczy bardzo indywidualne - wiadomo ze dieta musi byc spersonalizowana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 17, 2018 17:11 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |