|
Dunmore Dumore Irish Dance Academy
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Złośnica89 treble master
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 19:04 Temat postu: |
|
|
A jak szukacie nocleg , to gdzie? Bo, w sumie tak zastanawiam się gdzie wyłapywać te najlepsze oferty dla siebie i mojej rodziny. Może korzystacie z jakiś konkretniejszych stron? Mnie w sumie zainteresowała strona e-turysta.pl. Wydaje się całkiem niezła i ma wiele najróżniejszych propozycji. Muszę koniecznie jej się przyjrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 19:04 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wojtek3566565 ćwiczę kroki czekając na autobus
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 11:35 Temat postu: |
|
|
Moja znajoma ostatnio powiedziała mi że bardzo dobrze zrobię jak w przyszłym roku pojadę do Małopolski. Na temat atrakcji w Małopolsce kazała mi przeczytać artykuły na stronie Atrakcje Małopolska . |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleks1990 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Gru 29, 2020 12:02 Temat postu: |
|
|
Chciałbym, żeby przyszłoroczne wakacje nie pokrzyżowały mi kolejnych planów wyjazdowych _________________ azotany w mięsie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rupert skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 10:16 Temat postu: |
|
|
Taka rada ode mnie, dla wszystkich podróżników, którzy cenią sobie swobodę i niezależność, czyt. jeżdżą na wakacje bez biura podróży. Polecam wykupić ubezpieczenie turystyczne https://tueuropa.pl/ubezpieczenia-turystyczne.htm - to naprawdę duży komfort psychiczny i bezpieczeństwo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 10:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |