| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tacitisi side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2021 23:19 Temat postu: zarządzanie studia pierwszego stopnia online |
|
|
| Witam, jeśli szukacie dobrej uczelni i chcecie się zapisać na zarządzanie studia pierwszego stopnia online Tworząc program skupiano się na tym aby dzięki niemu kształcenie jak najlepszej jakości praktyków i profesjonalistów w swojej dziedzinie, było w pełni skorelowane z potrzebami rynku. Celem studiów licencjackich Zarządzanie jest by absolwenci po zakończonej edukacji byli w pełni samodzielni w zakresie ich dalszej drogi zawodowej. Z tego powodu przygotowując program edukacyjny opierano się także na analizie losów wcześniejszych absolwentów tej uczelni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Wrz 04, 2021 23:19 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vanessa hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2021 16:25 Temat postu: |
|
|
| Zarządzanie to kierunek niezmiennie popularny od co najmniej dekady a więc nie mam pewności czy rynek pracy nie jest już przesycony absolwentami. Wybrałabym zatem co innego, np. pedagogikę, dziennikarstwo albo neofilologię. Taką ofertę edukacyjną proponuje m.in. akademia Ignatianum w Krakowie. Na stronie https://ignatianum.edu.pl/ czytałam, iż uczelnia ta poziomem dorównuje znanym uniwersytetom a więc sądzę iż warto byłoby zapisać się tutaj, w szczególności jeśli jesteście humanistami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2024 20:57 Temat postu: |
|
|
Jeśli interesuje Was kierunek zarządzanie warszawa oferuje go na przykład w Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie na ul. Okopowej 59. Z tego, co wiem, to dostępne są tam różne tryby studiów, więc mam nadzieję, że uda Wam się coś dla siebie dopasować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2024 20:57 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |