Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zarządzanie studia pierwszego stopnia online

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tacitisi
side step wszedł mi łeb

PostWysłany: Sob Wrz 04, 2021 23:19    Temat postu: zarządzanie studia pierwszego stopnia online Odpowiedz z cytatem

Witam, jeśli szukacie dobrej uczelni i chcecie się zapisać na zarządzanie studia pierwszego stopnia online Tworząc program skupiano się na tym aby dzięki niemu kształcenie jak najlepszej jakości praktyków i profesjonalistów w swojej dziedzinie, było w pełni skorelowane z potrzebami rynku. Celem studiów licencjackich Zarządzanie jest by absolwenci po zakończonej edukacji byli w pełni samodzielni w zakresie ich dalszej drogi zawodowej. Z tego powodu przygotowując program edukacyjny opierano się także na analizie losów wcześniejszych absolwentów tej uczelni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Wrz 04, 2021 23:19    Temat postu:

Powrót do góry
vanessa
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Gru 01, 2021 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zarządzanie to kierunek niezmiennie popularny od co najmniej dekady a więc nie mam pewności czy rynek pracy nie jest już przesycony absolwentami. Wybrałabym zatem co innego, np. pedagogikę, dziennikarstwo albo neofilologię. Taką ofertę edukacyjną proponuje m.in. akademia Ignatianum w Krakowie. Na stronie https://ignatianum.edu.pl/ czytałam, iż uczelnia ta poziomem dorównuje znanym uniwersytetom a więc sądzę iż warto byłoby zapisać się tutaj, w szczególności jeśli jesteście humanistami.
Powrót do góry
Tancereczka
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Sie 21, 2024 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesuje Was kierunek zarządzanie warszawa oferuje go na przykład w Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie na ul. Okopowej 59. Z tego, co wiem, to dostępne są tam różne tryby studiów, więc mam nadzieję, że uda Wam się coś dla siebie dopasować Wink
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Sie 21, 2024 20:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: