| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aya hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2025 07:14 Temat postu: |
|
|
| Planuję zimowe ferie dla rodziny i szukam hotel spa pieniny. Chcę połączyć górską przygodę z relaksem dla dorosłych. Spa Budowlani ma lokalizację w pięknym rejonie Pienin. Czy ktoś był tam zimą? Jak wyglądają atrakcje dla dzieci w sezonie zimowym? Czy spa jest odpowiednio duże dla rodzin z nastolatkami? Jakie są warunki narciarskie w okolicy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Wrz 03, 2025 07:14 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wielkibu44 skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2025 19:59 Temat postu: |
|
|
| Słyszeliście może o stronie takiej jak https://bristolbusko.pl/spa-wellness/day-spa ? Są tam ciekawe rzeczy na temat hotelu Bristol i zastanawiam się nad skorzystaniem z jednej z tych ofert. Co o tym myślicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kania2 hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2025 10:03 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli ktoś wybiera się do Poznania i szuka miejsca noclegowego, to naprawdę warto zwrócić uwagę na Apartamenty Browar Old Town - Labs Expo Poznań . Miałem okazję nocować tam podczas krótkiego wyjazdu i byłem bardzo zadowolony. Apartament był przestronny, czysty, wyposażony w nowoczesne udogodnienia i klimatyzację. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Postrawonek78 skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Paź 20, 2025 20:45 Temat postu: |
|
|
Może warto by więcej o tym pomyśleć i znaleźć także inne lepsze rozwiązanie choć może wydawać się to dość trudne.
------------------------------------------
pokoje wisła |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Waitinghej ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2025 11:10 Temat postu: |
|
|
| Ktoś z was był ostatnio w Darłówku i może coś powiedzieć o tamtejszej plaży? Czytałem na https://www.kochamwakacje.pl/blog/jaka-jest-plaza-w-darlowku że miejsce ma bardzo czyste kąpieliska i szeroką plażę, ale też sporo osób wspomina o wietrze i falach. Szukam spokojniejszego miejsca na urlop, gdzie można odpocząć, ale też pospacerować po molo albo zobaczyć coś ciekawego w okolicy. Czy to dobre miejsce na rodzinne wakacje, czy raczej lepiej wybrać coś mniejszego jak Dąbki czy Ustronie Morskie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Makbeciarz67 skpujący begginer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
solni349c side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2025 23:15 Temat postu: |
|
|
Dobrze, że temat został ujęty w sposób wyważony i bez przesady. _________________ dom na sprzedaż pogorzelice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2025 23:15 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |