Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Niaczek hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Cze 06, 2024 14:09 Temat postu: Fotowoltaika- oferta dla firm |
|
|
Chciałbym zainwestować w fotowoltaikę. Polecacie jakieś konkretne firmy z tej branży? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 06, 2024 14:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MiMi treble master
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tacitraq side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2024 00:03 Temat postu: |
|
|
Myślę o zainstalowaniu fotowoltaiki i chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś z Was ma już takie rozwiązanie w swoim domu. Trafiłem na stronę www.mojprad-fotowoltaika.pl i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich usług lub może polecić inną firmę. Chcę zainwestować w instalację, aby obniżyć rachunki za prąd i jednocześnie wprowadzić bardziej ekologiczne rozwiązania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bulka hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Sty 03, 2025 20:48 Temat postu: |
|
|
jeśli szukasz firmy z doświadczeniem w instalacjach fotowoltaicznych dla firm, możesz zerknąć na Passive Instal https://passive-instal.pl/fotowoltaika/dla-firmy/ . Słyszałam od znajomych, że są rzetelni i naprawdę ogarniają temat od A do Z – od pierwszego audytu aż po pomoc w dofinansowaniach i późniejszy serwis. Fajnie, że zwracają uwagę na indywidualne potrzeby każdej firmy, bo nie zawsze jeden schemat pasuje do wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Majka27 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2025 16:37 Temat postu: |
|
|
Cześć! Przeglądam rozwiązania związane z bankami energii i natrafiłem na ofertę https://www.tsg-solutions.com/pl/banki-energii/ Zastanawiam się, czy ktoś z Was już skorzystał z ich produktów i mógłby podzielić się opinią na temat jakości i efektywności. Jak działa system? Czy rzeczywiście przynosi oszczędności? Będę wdzięczny za każdą opinię! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2025 16:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |