| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ZłotaGwiazda skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2025 15:12 Temat postu: |
|
|
| Myślałem, że kryptowaluty to tylko hype i oszustwo, a okazuje się, że to cały system. Sasha ma bardzo fajne podejście: nie obiecuje milionów, tylko mówi, jak jest. Trzeba pracować, zgłębiać temat, analizować. To wszystko brzmi skomplikowanie, ale kiedy on to wyjaśnia, naprawdę to dociera. Teraz mam już strategię, gdzie inwestować i jak zminimalizować ryzyko. Żałuję tylko, że nie zacząłem wcześniej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2025 15:12 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
WędrownyWilk skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2025 15:23 Temat postu: |
|
|
| Nieoczekiwanie dobrze! Nauczyłam się podstaw kryptowalut, teraz przynajmniej rozumiem, o co chodzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NocnyŁowca skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2025 14:29 Temat postu: |
|
|
| Kryptowaluty były dla mnie czymś nieosiągalnym, ale kurs wszystko zmienił. Teraz mogę zarobić wystarczająco dużo, aby opłacić wszystko dla dzieci i odłożyć na przyszłość. Ta wiedza naprawdę zmieniła moje życie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NocnyJeździec skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2025 16:33 Temat postu: |
|
|
| Jestem mile zaskoczona kursami kryptowalut od Sashy. Wyjaśnia wszystko na palcach, nawet dla nowicjuszy takich jak ja. Pierwsze transakcje już przyniosły niewielki zysk💰 Jedyne, czego brakuje, to więcej praktyki na prawdziwych przykładach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LśniącaBurza skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 15:07 Temat postu: |
|
|
| Kurs pomaga szybko zrozumieć podstawy kryptowalut, nawet jeśli wcześniej nie wiedziałeś o nich nic |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WulkanicznyOgień skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2025 15:19 Temat postu: |
|
|
| Trudno było mi zebrać pieniądze na kurs. Po szkoleniu zrozumiałem, jak inwestować w kryptowaluty i uzyskiwać stabilny dochód. Teraz mogę utrzymać rodzinę i nie martwić się, że nie starczy pieniędzy na podstawowe wydatki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
LeśnyStrażnik skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2025 11:31 Temat postu: |
|
|
| Ciekawe i proste. Nawet dla kompletnego nowicjusza, takiego jak ja🫡 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MroźnyCień skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2025 11:35 Temat postu: |
|
|
| Na kursach zrozumiałem podstawy i zacząłem próbować inwestować. Jak na razie wszystko idzie nieźle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CzarneOko skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2025 11:40 Temat postu: |
|
|
| Brałem udział w kursach FFA Academy. Dały podstawową wiedzę o kryptowalutach, którą można zastosować. Czasami wydawało mi się, że jest za dużo informacji, ale ogólnie wszystko jest zrozumiałe. Odpowiednie dla osób, które nie mają żadnej wiedzy na ten temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZłotyWilk skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2025 16:44 Temat postu: |
|
|
| Na kursach zrozumiałem podstawy i zacząłem próbować inwestować. Jak na razie wszystko idzie nieźle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CzerwonyOrzeł skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2025 16:53 Temat postu: |
|
|
| Orłowski naprawdę wie, jak wyjaśnić skomplikowane rzeczy prostym językiem. Ukończyłem jego kurs i teraz przynajmniej rozumiem, jak działa kryptowaluta i jak na niej zarabiać. Co prawda, czasami wykłady były długie, ale to drobiazgi. Ogólnie jestem zadowolony 👍 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SrebrnySmok skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2025 14:15 Temat postu: |
|
|
| Zapisałam się na kursy, aby zrozumieć, jak działa kryptowaluta. Shurik wyjaśnia wszystko w przystępny sposób, bez zbędnych komplikacji. Szczególnie podobały mi się lekcje dotyczące bezpieczeństwa — teraz wiem, jak chronić swoje aktywa. Były niewielkie trudności z zadaniami domowymi, ale ogólnie wszystko w porządku. Kursy są warte swojej ceny, jeśli chcesz zrozumieć ten temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PłonącyOrzeł skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2025 12:35 Temat postu: |
|
|
| Kursy są w porządku. Zrozumiałem podstawy i zacząłem próbować inwestować. Jak na razie wszystko idzie nieźle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BiałyCień skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2025 16:53 Temat postu: |
|
|
| Dobry kurs dla tych, którzy chcą szybko wejść w świat kryptowalut. Wszystko jest zrozumiałe i na temat, bez zbędnych informacji. Kuratorzy zawsze służą pomocą, jeśli pojawią się pytania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OstryKieł skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2025 15:52 Temat postu: |
|
|
| Długo szukałam kursów, które pomogą mi zrozumieć, jak działa kryptowaluta. I znalazłam FFA Academy. Sasza Orłowski to prawdziwy profesjonalista, który potrafi wyjaśnić skomplikowane rzeczy prostym językiem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2025 15:52 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |