| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
IcePhoenix side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pon Gru 23, 2024 16:53 Temat postu: |
|
|
| Na początku myślałem, że ten kurs to kolejna bzdura, w której po prostu piorą ci mózg o bitcoinie i etherze. Ale okazało się, że to naprawdę działający schemat. Aleksander zebrał solidne informacje na temat tematu, bez żadnych głupot, a teraz rozumiem, jak zarabiać na kryptowalutach. Kuratorzy są na najwyższym poziomie, zawsze w kontakcie, jeśli czegoś nie rozumiem. Polecam każdemu, kto chce wejść w temat i zarabiać pieniądze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 23, 2024 16:53 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CichyWiatr skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Sty 24, 2025 17:37 Temat postu: |
|
|
| Podobały mi się zadania praktyczne💯 ponieważ nie lubię czytać teorii. Tutaj po prostu bam - i robisz wszystko w oparciu o przykłady z życia wzięte. Nawet nie spodziewałem się, że będzie tak łatwo😁✌️ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChłodnyPoranek skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Sty 24, 2025 18:08 Temat postu: |
|
|
| kurs odpowiedni dla osób, które nie chcą siedzieć godzinami nad skomplikowanymi materiałami🤝 wszystko jest wyjaśnione w przystępny sposób!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CichyZabójca skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lut 05, 2025 12:06 Temat postu: |
|
|
| Zawsze bałam się inwestowania, ale po kursie zdałam sobie sprawę, że nie jest to tak straszne, jak się wydaje. Aleksander wyjaśnia wszystko w bardzo przystępny sposób, podając przykłady z życia wzięte. Zrobiłam już pierwsze kroki w kryptowalutach i nawet zarobiłam trochę kasy😁😍. Jedyną rzeczą jest to, że czasami wykłady były zbyt długie, ale to drobnostka. Dzięki za wiedzę🤩💯💕 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BiałyOrzeł skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lut 10, 2025 17:25 Temat postu: |
|
|
| Zapisałem się na kurs, aby zrozumieć, jak działa kryptowaluta. Shurik wyjaśnia wszystko w przystępny sposób, bez zbędnej złożoności. Szczególnie podobały mi się lekcje na temat bezpieczeństwa - teraz wiem, jak chronić swoje aktywa. Miałem trochę problemów z zadaniami domowymi, ale ogólnie wszystko jest w porządku. Kursy są warte swojej ceny, jeśli chce się zrozumieć temat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SzeptLasu skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Lut 11, 2025 14:07 Temat postu: |
|
|
| Brałem udział w wielu kursach na temat kryptowalut, ale te są jednymi z najlepszych!!!!! Aleksander Orłowski nie tylko przekazuje wiedzę teoretyczną, ale także dzieli się swoim doświadczeniem😉, co jest bardzo cenne. Szczególnie podobały mi się lekcje dotyczące analizy rynku - teraz mogę podejmować własne decyzje✌️ Czasami jednak trudno było pogodzić studia z pracą, ale to już mój problem. Chciałbym również zauważyć, że po kursie stałem się częścią dużej społeczności, w której mogę komunikować się z innymi uczestnikami i dzielić się swoim doświadczeniem. To bardzo pomaga w moim rozwoju, nie żałuję!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MieczPrzeznaczenia skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lut 12, 2025 16:18 Temat postu: |
|
|
| materiał w ffa jest przedstawiony jasno, nawet dla początkującego byłem w stanie zrozumieć 💪💪💪💪podstawy kryptowalut a nawet zacząłem próbować handlować |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NieśmiertelnyWilk skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lut 14, 2025 18:09 Temat postu: |
|
|
Kursy są dla mnie prawdziwym przełomem. Zawsze myślałem, że kryptowaluty są tylko dla nerdów, ale okazuje się, że ja też mogę to rozgryźć. Zacząłem już próbować handlu na giełdzie i nawet mam pierwsze wyniki😊Jedyną rzeczą jest to, że na początku było trudno z terminologią, ale teraz wszystko jest w porządku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BladyMściciel skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2025 15:19 Temat postu: |
|
|
Podobało mi się to, że kursy wyjaśniają wszystko prostym językiem. Kiedyś bałem się nawet myśleć o kryptowalutach, ale teraz rozumiem, jak to działa. Dzięki za wiedzę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZimowyCień skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Lut 18, 2025 17:30 Temat postu: |
|
|
| Postanowiłem wypróbować kurs, aby zrozumieć kryptowaluty. Materiał jest przedstawiony w przystępny sposób, ale czasami brakowało praktycznych przykładów. Ogólnie rzecz biorąc, kursy pomogły mi zrozumieć podstawy i zacząłem nawet próbować handlować. Jak dotąd wszystko idzie dobrze! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BiałyWilk skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lut 19, 2025 15:53 Temat postu: |
|
|
| Zawsze myślałem, że kryptowaluty są zbyt skomplikowane. Ale po kursie zrozumiałem, że to świetny sposób na zarabianie pieniędzy🤑🤑🤑🤑 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CichyBłysk skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Kwi 24, 2025 16:08 Temat postu: |
|
|
| Dużo się nauczyłem na kursie, chociaż na początku było trudno. Alexander tłumaczył w przystępny sposób i nie oczekiwał, że od razu wszystko zrozumiesz. Jedyną wadą były problemy z rejestracją, ale wszystko zostało rozwiązane później. Ogólnie rzecz biorąc, kurs był przydatny zarówno dla początkujących, jak i dla tych, którzy chcą zrozumieć kryptowaluty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SzaryPromień skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2025 09:44 Temat postu: |
|
|
| Sasha Orlovsky jest najlepszy! Dzięki jego kursowi w końcu zrozumiałem kryptowaluty. Nic zbędnego - tylko odpowiednia wiedza, którą można natychmiast zastosować 👍 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
NocnyStrażnik skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2025 14:32 Temat postu: |
|
|
| Bardzo podobały mi się zadania praktyczne 💡 Zaraz po wykładach można było utrwalić wiedzę w praktyce, a nie tylko słuchać teorii. Dzięki temu zacząłem rozumieć, jak wykorzystać zdobytą wiedzę w prawdziwych inwestycjach 📈 To jest to, czego brakuje wielu innym kursom |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lorianov234 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2025 20:07 Temat postu: |
|
|
Ten temat jest zdecydowanie wart głębszej analizy. Wielu ludzi nie dostrzega, jak istotny wpływ może mieć na naszą przyszłość. _________________ laser wolumetryczny red touch |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2025 20:07 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |