| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2021 12:24 Temat postu: ekspres do kawy |
|
|
| Dzień dobry. Od niedawna posiadam ekspres do kawy Breville. Dostałam go od męża na urodziny i jestem mega zadowolona z tego prezentu. Jest to jeden z najlepszych ekspresów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2021 12:24 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nikita side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2021 10:11 Temat postu: |
|
|
Fajnie, że mąż sprawia Tobie prezenty z których jesteś zadowolona. Nie często się to zdarza, coś mi się tak wydaje U mnie kuchnia nie jest jakoś specjalnie dużych rozmiarów dlatego jest w niej ograniczone ilość sprzętów. A kawę piję głównie delikatną https://www.nescafe.com/pl/azera bo taka właśnie najbardziej mi wchodzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartosz_wu6 skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2021 22:45 Temat postu: |
|
|
| Marzy mi się ekspres do kawy, nie mogę się doczekać momentu, w którym sobie pozwolę na niego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
damko skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2022 14:35 Temat postu: |
|
|
| ja właśnie kupiłam ekspres i jeszcze mam w planie thermomixa ale to za jakiś czas pewnie na raty. teraz natomiast uzupełniam nową kuchnię o proste i podstawowe akcesoria kuchenne więc pytam też was o jakieś polecajki. czytałam taki fajny poradnikowy artykuł tutaj - coś jeszcze macie do dodania? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dawidek treble master
|
Wysłany: Pon Sty 10, 2022 15:13 Temat postu: |
|
|
Zastanawiam się nad zakupem nowego ekspresu do kawy, co polecacie do 3000zł?
skup samochodów kraków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2022 22:42 Temat postu: |
|
|
W moim domu dobry ekspres do kawy to podstawa. A wszystko dlatego, że bardzo lubimy pić kawę. Ja na przykład wypijam nawet kilka filiżanek dziennie. Ostatnio wpadła mi nawet w ręce kawa ziarnista smakowa, taka o czekoladowo-pomarańczowym aromacie. Jeśli ktoś z Was nie miał jeszcze okazji pić takiej kawy, to polecam, bo jest naprawdę rewelacyjna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ankaanka side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2022 16:23 Temat postu: |
|
|
| jestem na etapie wyposażania swojej kuchni. Ekspres już zamówiłam ale teraz zastanawiam się mocno na co zwrócić uwagę kupując zmywarkę. Wiem już, że nie musi być mała, choć tylko dla mnie może faktycznie mała byłaby lepszym wyborem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2022 06:12 Temat postu: |
|
|
| Jak szukamy takiego sprzętu do naszego lokalu i ogólnie różne też inne, to może warto byłoby w tym kierunku również odwiedzić sobie firmę https://www.gastromania.cz/pizza-tasky-vyhrivane.html ? Pytam, ponieważ ja przykładowo sporo pozytywnych opinii słyszałam na ich temat... Ponoć nie ma rzeczy, której by tam zabrakło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aya hornpipe killer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Curi34kh skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2023 22:14 Temat postu: |
|
|
| Czy ktoś z Was prowadzi kawiarnię? Z jakiej kawy korzystacie? Jak ją idealnie dobrać pod profil klienta? Chcę poszerzyć ofertę w swojej kawiarni i nie wiem na co się zdecydować. Trafiłam na sklep https://www.darkcoffee.pl/ , który posiada bardzo fajną ofertę. Ktoś korzystał z ich pomocy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rana skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lis 03, 2023 12:51 Temat postu: |
|
|
| a wolicie raczej ekspresy kolbowe czy ciśnieniowe? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jane havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2025 13:41 Temat postu: |
|
|
| Jeśli kupujesz nowy ekspres, to od razu zainwestuj w dobrą kawę – najlepiej świeżo paloną. Dopiero wtedy można docenić jego potencjał. Ja często dostawałam takie kawy w prezencie i teraz zastanawiam się, gdzie sama mam je zamówić? Widziałam ofertę sklepkawa.pl mają różne stopnie palenia, więc łatwo dobrać coś pod ekspres ciśnieniowy, przelewowy albo automatyczny. Są tu może klienci tego sklepu? Polecacie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2025 15:22 Temat postu: |
|
|
| Kawy z PanZiarno.pl to coś, czego się nie spodziewałem — rewelacyjny aromat i delikatny, ale wyrazisty smak. Dzięki temu każda filiżanka staje się małą przyjemnością dnia. To naprawdę aromatyczna kawa, która nie jest przesadnie kwaśna ani gorzka. Jeśli ktoś szuka jakości, to właściwy adres. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burn side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2025 19:29 Temat postu: |
|
|
Jakich producentów polecacie? _________________ logistyka magazynowa |
|
| Powrót do góry |