| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
darek33222 hornpipe killer
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2022 06:14 Temat postu: KOSMETYKI |
|
|
| Jestem pewny na 100 procent, że bardzo dużo kobiet skorzysta z lami . To jest bardzo dobra oferta. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2022 06:14 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soso skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Cze 02, 2023 07:04 Temat postu: |
|
|
| Próbowałam znaleźć odpowiedni produkt dla mojej skóry i moja kosmetyczka poleciła mi, że aby chronić moją skórę i usta przed wysuszeniem, powinnam używać Ceramidin Cream Mist https://lotana.pl/product/dr-jart-nawilzajacy-krem-z-ceramidami-ceramidin-cream-mist/ przed wyjściem na zewnątrz. Spryskaj twarz i usta niewielką ilością kremu, trzymając puszkę w odległości około 20 cm od skóry. Następnie delikatnie rozprowadź go na całej twarzy i ustach. Krem tworzy warstwę ochronną, która pomaga zatrzymać wilgoć i zapobiega odwodnieniu skóry w warunkach zimnego powietrza. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MafiaDancer hornpipe killer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2023 14:20 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem ważne jest by znaleźć dobry gabinet kosmetyczny. Niedawno trafiłam na https://ostrzeszow.yasumi.pl/ i z tego co słyszałam to zabiegi są tutaj wykonywane na naprawdę wysokim poziomie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malajkka kocham jumpovery
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2023 21:58 Temat postu: |
|
|
| Doskonały jest Olejek Busajna, świetnyie nawilża i ujędrnia skóre, ale i wspomaga opalanie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vizzka hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Sty 02, 2024 17:26 Temat postu: |
|
|
| ja od dawna do codziennej pielęgnacji twarzy używam kosmetyków z Eveline Cosmetics. Jeśli szukacie czegoś o działaniu silnie liftingującym to sprawdźcie sobie serię Gold Peptides, super wybór do skóry dojrzałej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Pon Lip 22, 2024 19:57 Temat postu: |
|
|
| A jakie moglibyście mi polecić dobre korektory pod oczy, które skutecznie zakryją cienie po nieprzespanej nocy? Ostatnio mam bardzo dużo pracy i mało śpię, przez co pojawiły mi się pod oczami nieestetyczne cienie. Chciałabym je jakoś ukryć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2024 12:14 Temat postu: |
|
|
| Zamawialiście już może perfumy dla mężczyzn ? Według mnie oferta jest całkiem dobra |
|
| Powrót do góry |
|
 |
irys hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Sie 15, 2024 13:05 Temat postu: |
|
|
| Z przykrością stwierdzam, że nie trafiłem jeszcze na skuteczne kosmetyki pomagające w pielęgnacji cery trądzikowej, choć półka z kosmetykami już mi się zapełniła. Dopiero u znajomej w gabinecie kosmetycznym dzięki kosmetykom firmy Nanili sytuacja na mojej twarzy zaczęła się poprawiać. Nanili jest producentem kosmetyków dla cer problematycznych przeznaczonych dla gabinetów i salonów kosmetycznych oraz pielęgnacji domowej. Obie serie mogą się doskonale uzupełniać, ale mogą być stosowane oddzielnie. Na razie jestem bardzo zadowolony z ich działania i zamierzam kupić sobie serię do pielęgnacji w domu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arekk7 skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Sie 18, 2024 19:38 Temat postu: |
|
|
Hirudoterapia jest to jedna z najstarszych metod leczenia, stosowana już w starożytnym Egipcie. Pijawki przyczepiają się do skóry pacjenta i wysysają niewielką ilość krwi, podobnie jak masaż twarzy z miodem który przylepia się do twarzy działając leczniczo. _________________ folia MDO |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pasadena side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pon Sie 26, 2024 10:29 Temat postu: |
|
|
| Uwielbiam Olejek perfumujacy do ciała Afra. Mega zapach, skóra fajnie nawilzona, odzywiona. Polecam, ja go używam głównie latem zamiast perfum |
|
| Powrót do góry |
|
 |
melska hornpipe killer
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
JohnOrdos hornpipe killer
|