Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

odzież damska
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> Buty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jose40
nienawidzę double hopów

PostWysłany: Wto Sie 24, 2021 09:34    Temat postu: odzież damska Odpowiedz z cytatem

Pewnie wielu panów się ze mną zgodzi, że kobiety to potrafią szaleć na zakupach Very Happy . Przykładowo moja żona ostatnio poszalała nie wychodząc z domu. Sporo wydała na stronie https://born2be.pl/ gdzie podobno "odzież damska" była w bardzo korzystnych cenach i nie mogła nie sorzystać z takiej okazji Very Happy .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 24, 2021 09:34    Temat postu:

Powrót do góry
Amyamy
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2021 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakbyście szukali fajnej bielizny damskiej to na https://lovita.pl/ na pewno dostaniecie Smile ja już tylko od nich praktycznie zamawiam
Powrót do góry
JoaU
ćwiczę kroki czekając na autobus

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 09:20    Temat postu: Re: odzież damska Odpowiedz z cytatem

jose40 napisał:
Pewnie wielu panów się ze mną zgodzi, że kobiety to potrafią szaleć na zakupach Very Happy . Przykładowo moja żona ostatnio poszalała nie wychodząc z domu. Sporo wydała na stronie born2be.pl/ gdzie podobno "odzież damska" była w bardzo korzystnych cenach i nie mogła nie sorzystać z takiej okazji Very Happy .

A robicie sobie na odzieży jakieś nadruki? Bo ja mam fazę ostatnio na takie projekty nadruków i co wymyślę to zlecam do druku np. na bluzach w http://efanshop.eu/ Cool
Powrót do góry
VickiT
nienawidzę double hopów

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 12:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można tak całkiem sporo fajnych ubrań znaleźć w internecie. Nie wiem jak wy, ale ja to najchętniej tak właśnie kupuje - na spokojnie wieczorem, nikt mnie nie pogania. Jak coś można wszystko bezproblemowo odesłać. Najnowszy nabytek to polar damski rozmiar 52, już czeka na zimę. Szafa powoli będzie wymieniana na nowe ciuchy.
Powrót do góry
Yatoslaw21
skpujący begginer

PostWysłany: Wto Lis 09, 2021 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka, jeżeli akurat jesteście z Łodzi i potrzebujecie jakiejś elektroniki, to warto odwiedzić Media Expert. Dokładna lokalizacja: https://www.google.com/maps/place/Media+Expert/@51.7516924,19.5311605,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x471a334d45c339b1:0xe32d0245a6ed434c!8m2!3d51.75168
Powrót do góry
Nebulasa42
skpujący begginer

PostWysłany: Sro Lut 09, 2022 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co myślicie o tym? Fajny temat do konwersacji?
Powrót do góry
malkontentis
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Mar 05, 2022 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o mnie, to ja dość często szukam ciekawych propozycji zakresie ubrań w sklepach internetowych. Tam zawsze uda mi się znaleźć coś ciekawego w dobrej cenie. Ostatnio na stronie tego miejsca https://koszulove.com/ udało mi się znaleźć kilka ciekawych produktów i stwierdziłam że złożę tam małe zamówienie. Już nie mogę się doczekać, aż przyjdą do mnie moje zamówione ubrania.
Powrót do góry
jablko
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Mar 19, 2022 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć . Ostatnio zaczęłam przygotowywać się do rozpoczęcia sezonu rowerowego i szukałam sklepu, w którym mogłabym dostać profesjonalną odzież kolarska damska w całkiem dobrej cenie. Znajomy polecił mi, żebym w wolnej chwili zerknęła sobie na stronę sklepu vergesport.com/pl-pl ponieważ tam można dostać tego typu produkty. Muszę przyznać, że ofertę mają naprawdę całkiem rozbudowaną, więc polecam i wam tam zerknąć.
Powrót do góry
MafiaDancer
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Kwi 04, 2022 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odzież damska na pewno się przyda. W moim przekonaniu rzeczą jest naprawdę wspaniałą. Warto korzystać z takich materiałów!!!
amel
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Maj 09, 2022 20:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie jakościowych ubrań w dobrych cenach, to moim zdaniem warto poświęcić kilka minut cennego czasu i zajrzeć do oferty sklepu magmac.pl. Mi udało się tam znaleźć Sukienki na co dzień w bardzo dobrych cenach. Jak najbardziej polecam wam zajrzenie do ichniejszego sklepu.
Powrót do góry
piccolo
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Maj 23, 2022 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, nie robię nadruków na odzieży. Zwykle wybieram coś z gotowym nadrukiem lub bez.
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Maj 26, 2022 06:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kojarzycie firmę outletboxx.com? Bo tam naprawdę warto byłoby się rozglądnąć....Znajdziecie tam w hurtowych cenach nowoczesne ubrania damskie, męskie i nawet dostępne są markowe ubrania dla dzieci . Także woow - jest z czego wybierać. Możecie tam zrobić zakupy dla całej rodziny.
Powrót do góry
Jane
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Sro Cze 01, 2022 13:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja pracuję w prywatnej przychodni i też od czasu do czasu poszukuję wysokiej jakości odzieży, głównie dla kobiet. Niedawno znalazłam bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o bluzy medyczne damskie - https://louislanier.com/pl/12-bluzy. To producent tego typu odzieży, w ofercie którego można znaleźć wiele ubrań medycznych dla kobiet i mężczyzn.
Powrót do góry
irys
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Cze 01, 2022 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również odzież damską kupuję w sklepach internetowych, ale niestety nie szaleję zbyt często. Natomiast jeśli trafię taki asortyment, jak odzież damska w sklepie Loudery https://loudery.pl/kobiety-odziez-damska to muszę przyznać, że ciężko się oprzeć, właśnie zastanawiam się nad zakupem sukienki.
Powrót do góry
Parola
skpujący begginer

PostWysłany: Czw Cze 02, 2022 09:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesujecie się modą, to na pewno znacie markę Deni Cler - tutaj https://denicler.eu/ można znaleźć ich ubrania, mają duży wybór. Mi osobiście się bardzo podobają, a wam?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Cze 02, 2022 09:16    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> Buty Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: