Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Edyta celtic tiger
|
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 15:07 Temat postu: Kto chce wystąpić na Ceremonii Otwarcia UEFA EURO 2012??? |
|
|
Dostałyśmy informację o naborze tancerzy do projektu organizowanego w ramach Ceremonii Otwarcia UEFA EURO 2012. Będzie wielka choreografia grupowa. Przeczytajcie.
Zachęcam do wzięcia udziału, takie akcje to przygody i doświadczenia nie-do-powtórzenia
Kto był na ELIOSie ten wie, prawda Grześ?
Cytat: | Szanowni Państwo,
Dnia 8 czerwca w Warszawie będziemy świętować Historię Europejskiej Piłki Nożnej. Do Ceremonii Otwarcia UEFA EURO 2012 potrzebować będziemy setek wolontariuszy, którzy, przed pełną widownią Stadionu Narodowego oraz milionami osób z całego świata oglądających ceremonię na ekranach telewizorów, ukażą swoim występem znaczenie i przesłanie sportu.
Szukamy wolontariuszy w wieku co najmniej 13 lat, z entuzjazmem i pozytywną energią. Znajdzie się miejsce dla każdego, zarówno jeśli chodzi o część artystyczną, jak i na polu produkcji. Wszystko oczywiście zależeć będzie od predyspozycji wolontariusza.
Bardzo chcielibyśmy zachęcić uczniów Państwa szkoły do wzięcia udziału w tym niesamowitym wydarzeniu, jednym z największych wydarzeń w Europie.
Czekamy na Państwa odpowiedź.
Pozdrawiamy,
Ekipa Castingowa
CASTING MANAGEMENT TEAM
Mail: casting@castinguefa.com
|
Jeśli byłoby chętnych kilka osób agencja przyjedzie do nas, do szkoły na spotkanie, żebyście nie musieli osobno jeździć na castingi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 29, 2012 15:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
EwaZ hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 10:06 Temat postu: |
|
|
ta, za wybudowanie stadionu to pewnie łapówki poszły i premie itp, a teraz to wolontariuszy szukają, chytrusy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta celtic tiger
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 12:43 Temat postu: |
|
|
Moze,
ale taki wolontariat sportowy, przy masowych imprezach w wielu krajach jest bardzo popularny. Nie wiem w sumie czemu u nas budzi takie zdziwienie (tzn nie mowie o Tobie, tylko ogólnie wiele zdań słyszałam) |
|
Powrót do góry |
|
 |
EwaZ hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 13:11 Temat postu: |
|
|
u mnie nie dziwi zdziwienia w sumie. Ja tam tez bym wolała, żeby ktoś coś dla mnie robił za darmo. Ale sama za darmo robić nie chcę i to przy takiej właśnie okazji. Tzn ja się nie dziwię młodzieży Instruktorkom tez się nie dziwię. Zawsze to można zabłysnąć i zrobić sobie reklamę. Mozę i ja wystąpię w koszulce reklamującej moje biuro? Pomyślę. Ale coś mi się wydaje, ze to nie będzie dozwolone. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta celtic tiger
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 10:58 Temat postu: |
|
|
ja tam zamierzam wystąpić w koszulce organizatorów dla samej zabawy z happeningu |
|
Powrót do góry |
|
 |
ropuch skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 20:05 Temat postu: |
|
|
I jak? Wystąpił ktoś z Was? _________________ butelki do karmienia |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartosz332 side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2018 13:09 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę mamy już ponad sześc lat od euro 2012 i nasza piłka nożna tylko troszkę się poprawiła. _________________ siemens |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oqiwr21 skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Paź 27, 2019 16:30 Temat postu: |
|
|
nie wiedziałam,że była taka możliwość.
_ |
|