Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Majka27 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Pon Gru 09, 2024 23:09 Temat postu: Zakup domu |
|
|
Zainteresowałam się ofertą bliźniaków w Gdańsku, które oferuje deweloper https://activa.pl/oferta/domy-blizniaki-gdansk Wydają się być świetną opcją, biorąc pod uwagę lokalizację i ceny. Chciałabym dowiedzieć się, jak wygląda sprawa z jakością wykonania i czy są jakieś ukryte wady, o których warto wiedzieć przed zakupem. Czy ktoś z Was już zdecydował się na taki dom lub zna opinie o tym deweloperze? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 09, 2024 23:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Manticore skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jukolpomon77 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Gru 10, 2024 17:24 Temat postu: |
|
|
Ten temat jest na prawdę duży. Warto się chyba w niego zagłębić aby zostać specem. _________________ sterowniki do bram dwuskrzydłowych |
|
Powrót do góry |
|
 |
GoldHunter hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Gru 12, 2024 15:31 Temat postu: |
|
|
Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. W moim przekonaniu to jest naprawdę bardzo dobra opcja, jak dla mnie.
|
 |
anaba nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Sro Sty 22, 2025 16:43 Temat postu: |
|
|
Może warto rozważyć mieszkanie na osiedlu Bursztynowa Zatoka w Gdańsku? Słyszałam, że są tam już gotowe do odbioru mieszkania. Osiedle jest nowoczesne, a jego położenie blisko plaży czyni je wyjątkowo atrakcyjnym miejscem do życia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Plantsee side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2025 22:48 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was miał okazję zamieszkać na osiedlu nowe miasto w Słupsku? Przeglądałem różne lokalizacje i to osiedle wydaje się mieć świetne opinie. Podobno jest tam sporo zieleni i nowoczesne budownictwo, co brzmi bardzo zachęcająco. Wiem też, że mieszkania mają ciekawe układy, ale ciekawi mnie, jak wygląda życie na co dzień w tej okolicy. Czy warto tam inwestować w mieszkanie? Znalazłem kilka przydatnych informacji tutaj https://matbet.com.pl i chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej od osób, które mieszkają tam lub miały okazję coś wynajmować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 28, 2025 22:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |