Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jose40 nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2020 11:24 Temat postu: fotowoltaika |
|
|
Jak powinien wyglądać montaż paneli fotowoltaicznych, jestem niezorientowana w temacie. Możecie coś podpowiedzieć? Jaka firma najlepsza? Na co zwrócić uwagę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2020 11:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Drutiko skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2020 20:40 Temat postu: |
|
|
Sam szukam jakiejś dobrej firmy. _________________ kamagra |
|
Powrót do góry |
|
 |
sabrina hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2020 08:08 Temat postu: |
|
|
co do wyboru firmy, to polecam poczytac https://levada.pl/fotowoltaika-firme-wybieraj-madrze/ wszystko fajnie opisane jak sie do tego zabrac itp ja akurat nie mialam tego problemu bo dostalam namiar od znajomych na Levade, korzystali z ich uslug i bardzo chwalili |
|
Powrót do góry |
|
 |
boleslaw62 nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2020 15:56 Temat postu: |
|
|
Jeśli jest do wykonania remont, to do najczęstszych prac które są do wykonania gdy mamy na myśli remont mieszkania są: malowanie, tynki, układanie płytek, układanie paneli, układanie płytek oraz montaż płyt kartonowo - gipsowych. Często trzeba się mocno postarać, aby znaleźć porządną firmę która wykona dla nas zlecone prace. Należy pamiętać, że niska cena nie powinna ani nie może być jedynym kryterium przy wyborze wykonawcy. Warto się postarać zdobyć dojście do poprzednich prac wykonanych przez daną firmę. A jeśli mamy do wykonania instalacje sanitarne lub instalacje elektryczne to szczególną uwagę powinniśmy przywiązać do ewentualnych uprawnień, jakie nasz potencjalny wykonawca powinien posiadać. Bezpieczeństwo - poza jakością, decydując się na usługi budowlane powinno być kwestią priorytetową przy wykonywaniu jakichkolwiek prac remontowych. Przy jeszcze poważniejszych zleceniach jak np. ocieplenie elewacji czy budowa domu należy zwrócić uwagę na standardy pracy danej firmy. Należy przygotowac sobie listę nurtujących nas pytań i bez zastanowienia o wszystko wypytać. Uczciwy wykonawca nie będzie miał żadnych oporów przed wytłumaczeniem nam wszystkich istotnych i nurtujących nas zagadnień. _________________ https://budowa-remonty.xlx.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Biedrona34 nienawidzę double hopów
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert7979 ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2020 16:01 Temat postu: |
|
|
Jeżeli fotowoltaika to koniecznie ogrzewanie na podczerwień będziemy mieli wówczas ogrzewanie za darmo. Na stronie https://remont.biz.pl/ogrzewanie-na-podczerwien/ są wyliczenia kosztów inwestycyjnych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Riston skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2020 12:47 Temat postu: |
|
|
Ja jakoś nie jestem przekonany co do inwestowania w fotowoltaikę, ale wiem też, że coraz więcej osób się na to decyduje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 15:31 Temat postu: |
|
|
Wiecie nie musicie iść typowo w fotowoltaikę... Możecie przykładowo skorzystać z usług respect energy, a tam otrzymacie wyłącznie proekologiczny prąd. Oni naprawdę dbają o naszą planetę dostarczając klientom wyłącznie energii z odnawialnych źródeł. Także warto pójść w ich kierunku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Donovan ćwiczę kroki czekając na autobus
|
Wysłany: Sro Gru 30, 2020 17:04 Temat postu: |
|
|
Fotowoltaikę z mojego doświadczenia najłatwiej jest montować na przygotowanym do tego dachu, tak więc jeśli takim nie dysponujesz, być może będzie warto go wymienić. Rozejrzyj się na stronie https://www.gerardroofs.pl/pl/ może znajdziesz coś ciekawego dla siebie - ja brałem od nich blachodachówkę na pokrycie pomieszczenia gospodarczego na mojej posesji, takiego połączonego z garażem. Stary dach może spowodować nawet uszkodzenie instalacji paneli fotowoltaicznych, może też coś namieszać w izolacji domu. Poczytaj najpierw:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
pawel445 skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2021 15:13 Temat postu: |
|
|
Sam tym wątkiem bardzo się zainteresowałem. Sam o tym wątku na pewno powiem mojemu znajomemu. _________________ wypożyczalnia snowboardu karpacz |
|
Powrót do góry |
|
 |
drema skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
darek33222 hornpipe killer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
peiks_olaf skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sertyk11 skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pozil skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2021 09:37 Temat postu: |
|
|
ja ostatnio dostałem niewielkie dofinansowanie z tarczy antykryzysowej na przykład
_____
koszty uzyskania przychodów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2021 09:37 Temat postu: |
|
|
|