Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elGato side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 12:44 Temat postu: Szukam prezentu |
|
|
Cześć tego forum. Mam kłopot w ostatnim czasie ze zrobieniem jakiegoś kultowego i unikalnego upominku. Czy macie jakieś swoje wypróbowane metody w tej materii? W Internecie trafiłem w ostatnim czasie na sneakersy adidas damskie. Myślicie, iż będzie to właściwa inwestycja? _________________ A ja byłam gotowa mu wybaczyć. Gotowa zrobić wszystko, byle przeczołgać się z powrotem przez czas i przestrzeń i cały równoległy wymiar egzystencji, żeby tylko znów być z nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 12:44 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
o_10_kg_za_duzo skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lip 09, 2018 00:35 Temat postu: |
|
|
Najlepsze są oczywiście prezenty wykonane własnoręcznie. Jeśli upominek ma być "kultowy", a koniecznie chcesz by były to buty, polecam strony internetowe, gdzie można zamówić buty spersonalizowane. Firmy wykonują specjalne grawery lub malunki - bardzo efektowanie to wygląda. _________________ https://magazyn.ceneo.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
RomanR skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 09:52 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukacie inspiracji na prezenty dla swoich pociech, to polecam zajrzeć na stronę producent-zabawek.pl gdzie można znaleźć sporo pomysłów na różne prezenty dla dzieci. Na blogu poruszane są różne tematy dotyczące świata zabawek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mati96xx12 side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 10:26 Temat postu: |
|
|
Ja niestety w ogóle się na tym nie znam... Dlatego też nie będę w stanie pomóc... _________________ Ilekroć go widziałam, moje serce gubiło rytm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Loupf side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2018 15:54 Temat postu: |
|
|
Według mnie jest to raczej kwestia dla specjalisty z tej dziedziny. Dzięki temu można sobie oszczędzić wielu trudności. _________________ Wiedzieć, co i jak. Być świadomym celu albo jego braku. Być świadomym sensu lub jego braku. Zdawać sobie sprawę, jak może być. I to powinno wystarczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damian443 skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 06:38 Temat postu: |
|
|
Znalazł pan może już prezent czy dalej ma pan problemy z znalezieniem. Jeśli ma pan problemy to mogę panu pomóż. _________________ garnki żeliwne |
|
Powrót do góry |
|
 |
muczek skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Paź 24, 2018 15:06 Temat postu: |
|
|
Myślę, że to Ty najlepiej znasz osobę którą chcesz obdarować - rusz głową a na pewno wymyślisz coś wspaniałego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barteklo side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2018 17:12 Temat postu: |
|
|
A czy uważacie, że takie kwiaty kurierem będą dobrym pomysłem na prezent dla kobiety? Ja się właśnie nad poważnie zastanawiam... _________________ Czasami tylko sny odróżniają nas od maszyn. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vika45 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Lis 13, 2018 11:55 Temat postu: |
|
|
Buty nie każdemu mogą się spodobać. Ja niedawno obchodziłam urodziny mojej przyjaciółki i sprawiłam jej torebkę skórzaną damską z https://3i-store.com/dla-niej/torebki-skorzane-damskie wybrałam jej taką z futerkiem. Strasznie się ucieszyła, każda kobieta lubi mieć kilka torebek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Sro Gru 12, 2018 18:18 Temat postu: |
|
|
Propozycji prezentowych na pewno jest bardzo dużo. Pewnie nie myśleliście o zamówieniu portretu lub też karykatury? Według mnie warto się tym zainteresować. A na stronce http://malarstwo-rysunek.pl/ mozecie właśnie tego typu prace zamówić |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozalinda skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Doll ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Wto Gru 25, 2018 13:15 Temat postu: |
|
|
Prezenty nie są inwestycją, to raz. Dwa sneakersy na kultowy i unikalny prezent? Raczej nie.
|
 |
hubertU skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2019 18:44 Temat postu: |
|
|
To może ja zasugeruje również zakup dobrych urządzeń do kuchni, jak ma być to prezent dla kobiety. Przykładowo załóżmy, że jest pani która lubi piec. To można jej zakupić przykładowo opiekacz do ciasteczek taki jak ten http://www.adler.com.pl/index.php/Main/Produkt/ad_3039 . Moim zdaniem będzie ona zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil80 ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2019 15:14 Temat postu: |
|
|
A może jakiś zegarek? Polecam markę Orient |
|
Powrót do góry |