Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sanagnieszka nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2021 10:23 Temat postu: Reklama firma |
|
|
Dobrym pomysłem na reklamę mogą być maszty flagowe. Jeśli macie swoją firmę na terenie Bydgoszczy to polecam zapoznać się z https://www.maszty.com.pl/maszty-flagowe-bydgoszcz.html, gdzie realizują maszty flagowe różnego rodzaju - aluminiowe, kompozytowe, czy przenośne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2021 10:23 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Qiwigop skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2021 21:42 Temat postu: |
|
|
Genialnie, właśnie tego szukałem. _________________ buty robocze |
|
Powrót do góry |
|
 |
LGartolawski skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2021 12:02 Temat postu: |
|
|
W sumie nie wiem czy takie formy reklamy jeszcze są stosowane... |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam8 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2021 19:37 Temat postu: |
|
|
Chcę zareklamować swoją firmę w naprawdę bardzo dobry sposób, szukałem firmy w zakresie przygotowania banerów reklamowych i znalazłem szyldy reklamowe wrocławpolecam bardzo każdemu ponieważ bardzo oni mają szeroki zakres folii dlatego mogą oni przygotować różne kolory rekla. Polecam teższyldy reklamowe które oni tworzą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stefan2217667aa nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2021 19:29 Temat postu: |
|
|
Nad reklamą zawsze trzeba się bardzo zastanowić. Sam o tym wiem bardzo dobrze. Ostatnio nawet skorzystałem z jednej bardzo dobrej firmy odnośnie reklamy . |
|
Powrót do góry |
|
 |
kania2 hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Cze 10, 2021 07:27 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie chciałbym Wam polecić stronę, na której znajdziecie oferte usług firmy zajmującej sie integracja online dla firm . Właściwe relacje między pracownikami są bardzo ważne, dlatego warto o nie zadbać co wpłynie na komfort pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
danucia kocham jumpovery
|
Wysłany: Czw Cze 17, 2021 09:33 Temat postu: |
|
|
Metod reklamy jest naprawdę naprawdę wiele. Na pewno warto poczytać o prowadzeniu social mediów i marketingu w internecie. Na http://socialon.pl/ macie sporo informacji i to naprawdę fajnie i czytelnie przedstawionych |
|
Powrót do góry |
|
 |
bosienka ćwiczę kroki czekając na autobus
|
Wysłany: Sob Lip 17, 2021 21:00 Temat postu: |
|
|
Tu wolałam nie eksperymentować i postawiłam na sprawdzoną i polecaną mi agencję https://psrimm.pl/ T. o specjaliści od reklamy sieciowej, znający doskonale branżę. Wiedzieli czego oczekuję i realizowali to poprzez techniki marketingu internetowego, zwiększając zainteresowanie marką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 13:13 Temat postu: |
|
|
Z tego co zdążyłem poczytać na różnych blogach bardzo popularną formą reklamy są katalogi takie jak http://www.doit-conf.pl/ widzę, że jest ich mnóstwo oraz sporo z nich jest darmowych więc dodanie takiej wizytówki na pewno nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie może nawet pomóc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2021 05:25 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś z was ma doświadczenie może z firmą https://fesido.pl/studio-graficzne-bialystok ? Pytam, ponieważ właśnie poszukiwałam dobrych grafików, którzy zajmują się projektowaniem katalogów, infografik, wizytówek itd. Czy mogę na nich polegać? Czy faktycznie są rzetelni i w pełni profesjonalni? |
|
Powrót do góry |
|
 |
aya hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2021 10:29 Temat postu: |
|
|
Wiecie, jak chcecie zamówić oryginalne materiały reklamowe przykładowo na dibond i macie nawet już swój własny projekt, to tutaj możecie zgłosić się też do firmy Wytnij.com. Oni dokonają odpowiedniej obróbki i wycinek na takich materiałach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
nikita side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2021 20:32 Temat postu: |
|
|
Z pewnością każdy rodzaj biznesu trzeba reklamować, a szczególnie ten lokalny, bo jest ogólnie trudna sytuacja na rynku lokalnym. Jeśli zdecydujemy się tutaj na pomoc profesjonalnej agencji to możemy być już w domu. Z pewnością znają bardzo dobrze rynek i doradzą nam no i przede wszystkim wypromują nasze usługi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Heberutas46 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2021 21:07 Temat postu: |
|
|
Sądzicie że to jest w ogóle fajne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
zugajhubert skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2021 22:57 Temat postu: |
|
|
DObra firma reklamuje się swoją renomą i rzetelnie wykonywanymi zleceniami i uslugami _________________ Adwokat Wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gerwazy5276 side step wszedł mi łeb
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|