|
Dunmore Dumore Irish Dance Academy
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
CzarnyLodowiec skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2025 15:19 Temat postu: |
|
|
| Zapisałam się na kurs, ponieważ chciałam zrozumieć, jak działa kryptowaluta. Sasza wyjaśnia wszystko w prosty i zrozumiały sposób, szczególnie podobały mi się lekcje dotyczące inwestycji. Były oczywiście momenty, kiedy nie rozumiałam niektórych tematów, ale ogólnie wszystko było w porządku. Kursy pomogły mi zrozumieć ten temat i nawet spróbowałam zainwestować. Jak dotąd wyniki są skromne, ale to dopiero początek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2025 15:19 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KwiatZiemi skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2025 15:24 Temat postu: |
|
|
| Sasha jest świetny. Kursy są na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim 👌 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KrwawyRycerz skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2025 11:41 Temat postu: |
|
|
| Postanowiłem spróbować kursów, aby zrozumieć kryptowaluty. Materiał jest podany w przystępny sposób, ale czasami brakowało praktycznych przykładów. Ogólnie rzecz biorąc, kursy pomogły mi zrozumieć podstawy i nawet zacząłem próbować handlować. Jak na razie wszystko idzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SrebrnyDuch skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2025 11:46 Temat postu: |
|
|
| Podobało mi się, jak Sasza wyjaśnia skomplikowane tematy. Wcześniej nie miałam pojęcia, czym jest kryptowaluta, a teraz znam przynajmniej podstawy. Były niewielkie problemy z dostępem do lekcji, ale szybko je naprawiono. Dziękuję za wiedzę) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PiaskowySmok skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2025 14:59 Temat postu: |
|
|
| Orłowski to prawdziwy guru w świecie kryptowalut🚀 6 lat aktywnej pracy w branży kryptowalut, zarobki ponad 1 tys. dolarów i udział w ponad 50 międzynarodowych konferencjach jako gość specjalny – to świadczy o jego poziomie. Na kursie od razu czuć, że za jego słowami stoi prawdziwa wiedza i doświadczenie. Zgromadził największą społeczność kryptowalutową w Ukrainie, a spotkania na żywo w Kijowie i Warszawie to super okazja🔗 Dla tych, którzy chcą zrozumieć kryptowaluty na głębokim poziomie, ten kurs jest imba) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2025 14:59 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |