Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
chelsea_krol side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 12:58 Temat postu: Obsługa prawna |
|
|
Hejka. Zastanawiam się właśnie nad wyborem porządnej kancelarii prawnej od rozwodów... Czy ktoś z Was miał może z nimi styczność i jest w stanie coś sprawdzonego w tym obszarze tematycznym polecić? Zależy mi na kilku rzeczach – skuteczność (czyli pewnie dużym doświadczeniu) oraz żeby była to kancelaria z Katwic (lub okolicznych miejscowości). Czy jesteście może w stanie mi coś w tym obszarze tematycznym polecić? Poszperałem trochę w Internecie i dość dobre opinie zbiera http://kancelariafortis.pl/ Co o tym myślicie? Może ktoś z Was korzystał już z podobnych usług i jest w stanie coś doradzić? _________________ Słowa i czyny nic nie znaczą, liczą się uczucia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2018 12:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jeggi42 skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Callan havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2018 12:04 Temat postu: |
|
|
Jeżeli rzeczywiście nie potrafisz już ze współmałżonką żyć nie obędzie się bez rozwodu. W takim przypadku przyda ci się kancelaria specjalizująca się w zakresie prawo rodzinne Poznań. Kancelaria Adam Baszkowski na pewno pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
 |
terise skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Lis 08, 2018 11:29 Temat postu: |
|
|
Mnie w sprawie rozwodowej bardzo pomogła Adwokat Limanowa. Jest naprawdę bardzo kompetentna i serdeczna co znacząco ułatwia rozmowę o życiu osobistym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil80 ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Sro Lis 14, 2018 16:44 Temat postu: |
|
|
Sprawa rozwodowa to nic przyjemnego - wiem po sobie.
Polecam Ci Kancelarie Prawną BGB z Łodzi, gdyby nie oni mój rozwód trwałby zapewne zdecydowanie dłużej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fciefi48 skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lis 21, 2018 12:13 Temat postu: |
|
|
Obyś znalazł odpowiedniego adwokata, który Cię poprowadzi.
__
kohlman |
|
Powrót do góry |
|
 |
dariuszmiesz skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2018 17:31 Temat postu: |
|
|
Skąd taki wysyp spraw rozwodowych, bardzo martwiące _________________ Calvin Klein perfumy męskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
darek4437676 skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lis 26, 2018 11:15 Temat postu: |
|
|
Od bardzo dawna mam obsługę prawną i w ogóle nie narzekam. To jest bardzo ważne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
myrynda havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2019 08:27 Temat postu: |
|
|
Potrzebujesz porady prawnej czy masz jakieś pismo do napisania - wystarczy prawnik. Masz sprawę w sądzie i chcesz zatrudnić pełnomocnika - wtedy tylko adwokat. Coraz częściej firmy decydują się na stałą współpracę z kancelarią by nie było konieczności zastanawiania się gdzie i do kogo iść po pomoc. Dlatego warto poszukać Ranking Adwokatów którzy specjalizują się w kompleksowej prawnej obsłudze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
igor4 skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2019 09:32 Temat postu: |
|
|
Teraz za dobrą obsługę prawną płaci się bardzo dużo pieniędzy.Ja o tym wiem bardzo dobrze bo się tym interesuje. _________________ mleko roślinne |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasiaKowal skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2019 11:46 Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić dobrą kancelarię z Wołomina (to pod Warszawą). Bardzo dobrzy adwokaci, zajmują się prawem cywilnym, rodzinnym, admnistracyjnym itp. Możesz sprawdzić ich pełną ofertę tutaj: Adwokat prawo rodzinne Wołomin |
|
Powrót do góry |
|
 |
BaskaIOK skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2019 00:19 Temat postu: |
|
|
dobrze jest mieć swojego prawnika |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal.misiek skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2019 13:19 Temat postu: |
|
|
Czy wiedzieliście, że są specjalni prawnicy od branży it? Ostatnio rzuciła mi się w oczy pewna obsługa prawna e-commerce : https://jciw.pl/branze/e-commerce/ Bardzo zaciekawił mnie ten temat, a moja koleżanka która studiuje prawo mówi, że chętnie wybrałaby się tam na praktyki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
maniekin skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Maj 29, 2019 00:35 Temat postu: |
|
|
Ja nigdy nie miałem do czynienia bliżej z osobami zajmującymi się prawem, chyba na moje szczęście _________________ naprawa macbook wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzys3pre skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|