Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hunny side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Czw Sie 19, 2021 09:16 Temat postu: elewacja klinkierowa |
|
|
Na co trzeba uważać przy kładzeniu takich płytek?
Nie udało się namówić wspólnoty na wyremontowanie całej fasady w starej kamienicy, to zrobimy sobie przynajmniej naszą część. Zamówienie na materiały z www.feldhaus.pl/plytki-elewacyjne-klinkierowe już poszło. Pozostaje robocizna. Być może własnoręcznie, nie wiadomo jak zepnie się budżet...
Załóżmy, że na fachowców już nie starczy. Jak się obchodzić z takimi materiałami, które techniki sprawdzą się przy klinkierze najlepiej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 19, 2021 09:16 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aya hornpipe killer
|
Wysłany: Pon Wrz 27, 2021 13:43 Temat postu: |
|
|
Wiadomo, że każdemu co innego się podoba. Ja właśnie planuje tutaj https://elewacjedrewniane24.pl kupić panele elewacyjne drewnopodobne, które bardzo efektywnie wyglądają. Z całą pewnością z nimi mój dom będzie nowocześnie się prezentował i będzie przykuwał uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2022 09:22 Temat postu: |
|
|
No dobrze, a jak wygląda mycie takiej elewacji? Czy w tym przypadku mozna korzystac z ofert firm w stylu https://dreamclean.pl/mycie-elewacji-w-wejherowie/ czy klinkierowe elewacje wymagają jakiegoś szczególnego rodzaju czyszczenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shinoulu74 skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Mar 22, 2022 15:11 Temat postu: |
|
|
Bardzo ciekawa jest twoja wypowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MafiaDancer hornpipe killer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
olya treble master
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2024 15:49 Temat postu: |
|
|
Takie elewacje pięknie wyglądają. Ale trzeba je regularnie myć, by się dobrze prezentowały. Jeśli będziesz planował takie prace, zdecyduj się na współpracę z profesjonalną firmą. Kesyr to przedsiębiorstwo oferujące różnorodne prace na wysokości Łódź. Specjalizują się w malowaniu, czyszczeniu elewacji, odśnieżaniu dachów oraz prowadzeniu prac interwencyjnych. To solidni specjaliści z obszerną wiedzą i doświadczeniem. Bez wątpienia, warto z nimi podjąć współpracę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Sty 31, 2025 18:55 Temat postu: |
|
|
Mi zdecydowanie najbardziej podobają się drewniane elewacje domów i właśnie taką planuję zrobić u siebie. Zastanawiam się tylko, jakie deski na obicie domu najlepiej się sprawdzą - jakie będą najbardziej trwałe. Może Wy mi coś podpowiecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
aya hornpipe killer
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2025 17:16 Temat postu: |
|
|
A czy montaż elewacji jest trudny? Czy samodzielnie można to wykonać czy lepiej tutaj skorzystać z pomocy specjalistów? Ja ostatnio słyszałam, że firma Elewacje Marzeń właśnie świadczą usługi na wysokim poziomie. Można tam u nich wykonać sobie elewację zgodnie z naszymi oczekiwaniami itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nomenkolkis33 skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2025 18:53 Temat postu: |
|
|
Uważacie że będzie na ten temat ciekawa konwersacja? |
|
Powrót do góry |