Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Upominek dla świadków?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Lip 31, 2019 18:47    Temat postu: Upominek dla świadków? Odpowiedz z cytatem

Hejka kochani,

za kilka miesięcy, mam ślub. No i tak się składa, że chciałabym podarować też upominek świadkom. Tylko nie mam za bardzo pomysłów- co? Koleżanka mówiła mi, że na stronie https://farrowdesign.pl mogę zamówić ładne kubki na ślub , które są z napisami również dla świadków. Czy takie spersonalizowane kubki to dobry pomysł?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 31, 2019 18:47    Temat postu:

Powrót do góry
Reklama
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Lut 04, 2021 13:14    Temat postu: Zarabiaj online !!! Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
melska
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Maj 28, 2021 08:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Upominki należy kupić wszystkim gościom, a świadkom jak i rodzicom - piękne podziękowania. Jak nie macie żadnych pomysłów, to najlepiej sprawdźcie sobie ofertę sklepu https://www.slubnezakupy.pl/ Ja u nich kupowałam wszystko na swój ślub, od dekoracji po prezenty Smile
Powrót do góry
malkontentis
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Lip 10, 2021 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, idealnym prezentem dla każdego jest zakupienia książki. Sporo ciekawych pozycji, najdziecie na stronie internetowej pod tym adresem: https://www.taniaksiazka.pl/jeze-najezona-klopotami-namietnosc-hugh-warwick-p-1531904.html . Wydaje mi się, że posiadają dużo lepsze ceny, niżeli konkurencja, a także sporo tytułów, które nie są dostępne w innych księgarniach.

Ostatnio zmieniony przez malkontentis dnia Sro Lip 21, 2021 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kolder
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Lip 12, 2021 09:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiedziałem, że jest taka tradycja
DiscoInferno
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Lip 13, 2021 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem ślub i małżeństwo to jest po prostu zniewolenie. Tak to obecnie widzę!
Luna
treble master

PostWysłany: Pon Maj 08, 2023 09:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrym pomysłem, jest też zakup oryginalnego trunku. Plusem takiego rozwiązania jest też to, ze i tak na pewno będziecie myśleć, gdzie kupić alkohol na wesele https://alejacapone.pl/weselna/ więc przy okazji, doświadczony doradca pomoże w wyborze np. oryginalnego wina. koniaku itp. Taki upominek jest i oryginalny i praktyczny zarazem, zwłaszcza jeśli dobierzemy alkohol, którego świadek jeszcze nie znał, ale który doskonale pasuje do jego gustu.
Powrót do góry
Capableiia
side step wszedł mi łeb

PostWysłany: Wto Paź 22, 2024 10:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję swoje wesele i zaczynam myśleć o stylizacji na ten wyjątkowy dzień. Zastanawiam się nad dodatkami, które mogłyby dodać elegancji mojemu wyglądowi, a w szczególności nad spinkami do mankietu https://wrzesnia.info.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/32585_klasyczne-spinki-do-mankietu-jak-je-dobrac.html Chciałbym wiedzieć, jakie są Wasze doświadczenia z tymi dodatkami – czy rzeczywiście robią różnicę w całej stylizacji? Jakie modele czy materiały są najlepsze? Zależy mi na tym, aby spinki pasowały do garnituru i były jednocześnie eleganckie, ale nie przesadnie krzykliwe.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Paź 22, 2024 10:36    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: