Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

WAKACJE
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> Sporty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darek33222
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Lip 11, 2024 06:39    Temat postu: WAKACJE Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj na przykład dowiedziałem się o https://domhiszpanski.pl/ . Warto wejść na tę stronę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Lip 11, 2024 06:39    Temat postu:

Powrót do góry
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Lip 25, 2024 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli interesuje was sanatorium spa w górach, to mogę was nakierować chociażby na hotel SPA Budowlani, który ma interesującą ofertę i daje wiele możliwości. Tam możecie skorzystać z szeregu najróżniejszych zabiegów dla zdrowia oraz urody. Również dostępne są u nich wczasy odchudzające i rehabilitacja.
Powrót do góry
Alicja88
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Lip 30, 2024 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wokół Grot Mechowskich krąży także wiele legend i opowieści. Jedna z nich mówi, że w jaskini ukryty jest skarb pozostawiony przez pruskich żołnierzy podczas wojen napoleońskich. Choć brak dowodów na istnienie skarbu, legenda ta dodaje grotą mistycznego uroku i przyciąga poszukiwaczy przygód. Warto odwiedzić Groty Mechowskie nie tylko dla ich wartości naukowej, ale także by poczuć magię historii i legend, które je otaczają. https://www.blueapart.pl/blog/216/groty-mechowskie-historia-i-przydatne-informacje
Powrót do góry
jonek44
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Sie 05, 2024 14:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wakacje z rodziną to najlepsze co może być. Spędzanie czasu z nimi sprawia mi ogromną przyjemność i radość. Szvczególnie kiedy wakacje spędzamy za granicą. Wtedy najbardziej nie mogę się ich doczekać. Po prostu kocham wakacje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
junek12
skpujący begginer

PostWysłany: Wto Sie 06, 2024 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ciekawy temat, świetnie się czyta wasze odpowiedzi.
Dawidek
treble master

PostWysłany: Sro Sie 07, 2024 10:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu szukałem noclegu w Poznaniu i zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanych mi apartamentów Browar Old Town - Wynajem długoterminowy luksusowych apartamentów Poznań , ponieważ uważam, że oferują wysoki standard w naprawdę atrakcyjnej cenie. Czym Wy się kierujecie podczas wyboru hotelu i dlaczego?
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Sie 09, 2024 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że świetnym rozwiązaniem jest skorzystanie z oferty dostępnej na stronie https://gedania1922.pl/akademia-szkolka-pilkarska-gdansk-pilka-nozna-dla-dzieci/ Świadczone tam usługi cechują się naprawdę wysoką jakością, a dodatkowo lokalizacja jest bardzo dogodna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Gurlukipoki33
skpujący begginer

PostWysłany: Sro Paź 30, 2024 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym przypadku warto by było sprawdzić najróżniejsze sposoby na rozwiązanie aktualnego problemu.
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Lis 07, 2024 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym wyborem będzie także https://greenhostel.pl/grupy/ Usługi oferowane na tej stronie są na najwyższym poziomie, a obsługa klienta zapewnia doskonałą opiekę i dbałość o detale.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Alicja88
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Gru 16, 2024 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natrafiłam na oferty specjalne w https://hotelaubrecht.pl/oferty-specjalne i muszę przyznać, że są naprawdę interesujące. Można znaleźć propozycje idealne na relaksujący weekend, romantyczny wypad we dwoje czy aktywny wypoczynek z całą rodziną. Warto zajrzeć, bo takie promocje to świetna okazja, żeby spędzić czas w pięknym miejscu i trochę zaoszczędzić. Ktoś z Was korzystał już z ich ofert? Pozdrawiam!
Powrót do góry
kania2
hornpipe killer

PostWysłany: Nie Gru 22, 2024 11:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i świetnie zlokalizowanego Hotel Poznań Włoski - Terapia zajęciowa studia podyplomowe Poznań . Wielokrotnie korzystałem z oferty tego hotelu i nigdy nie było najmniejszego problemu.
Powrót do góry
Tacitzhn
kocham jumpovery

PostWysłany: Nie Gru 22, 2024 23:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję wakacje w Wietnamie i szukam rekomendacji na temat najlepszych miejsc do zwiedzania. Z tego, co słyszałem, Ho Chi Minh to tętniące życiem miasto z wieloma atrakcjami, ale również Hanoi kusi swoją historią. Interesują mnie również porady dotyczące lokalnej kuchni, bo podobno Wietnam to raj dla miłośników jedzenia. Jakie dania polecacie spróbować, a których miejsc nie powinienem pominąć?
Powrót do góry
remekol22
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Sty 27, 2025 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszeliście lub korzystaliście z oferty hotelu Bristol z tej strony http://g13go.pl/ ? Ostatnio właśnie na nią natrafiłem i zastanawiam się czy nie skorzystać z tej oferty, co o tym myślicie?
Powrót do góry
Sturdyop
ćwiczę kroki czekając na autobus

PostWysłany: Pon Maj 26, 2025 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór obozu młodzieżowego za granicą to świetny sposób na połączenie nauki języka z integracją i przygodą. Co ciekawe, badania pokazują, że przebywanie wśród rówieśników w nowym kraju znacznie przyspiesza naukę języka i rozwija pewność siebie. Sprawdzam takie opcje na https://zachod.pl/1159378/oboz-mlodziezowy-za-granica-niezapomniane-przygody-nowi-znajomi-i-nauka-jezyka-w-jednym/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was wysyłał tam swoje dzieci i jak oceniacie takie wakacje?
Powrót do góry
JohnOrdos
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Maj 29, 2025 08:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Tak ja to widzę. W moim przekonaniu to jest naprawdę opcja wręcz doskonała.
Reklama

Wysłany: Czw Maj 29, 2025 08:47    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> Sporty Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: