Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kalas skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 16:17 Temat postu: Mały stolik do salonu |
|
|
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sprawdzają się w mieszkaniach takie mniejsze stoliki kawowe ? Przeprowadzamy się i planujemy jakoś przearanżować miejsce pod siebie. taki mały stolik chyba byłby wygodną opcją prawda? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2021 16:17 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vanessa hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2022 00:49 Temat postu: |
|
|
Niewielkich rozmiarów stoliki kawowe sprawdzają się świetnie zarówno na co dzień jak i wówczas gdy zapraszamy gości. Są to meble często niedoceniane a naprawdę bardzo praktyczne, przeczytaj zresztą: http://www.e-budowlany.com.pl/maly-ale-praktyczny-stolik-kawowy . Stanowią jednocześnie naprawdę fajny element wystroju wnętrza o ile wybierze się meble nowoczesny, wykonany z pomysłem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michalinkanowa kocham jumpovery
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2023 10:08 Temat postu: |
|
|
Dokładnie zgadzam się, że niewielkich rozmiarów stoliki doskonale sprawdzają się na co dzień ale też są genialnym elementem dekoracyjnym. Sama postawiłam na stolik kawowy okrągły z golddoor.pl. Polecam, ponieważ znalazłam tam szeroką możliwość konfiguracji stolika. Obecnie stolik stanowi funkcjonalny a zarazem stylowy dodatek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tancereczka hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Gru 22, 2023 16:59 Temat postu: |
|
|
My mamy w salonie taki mały stolik kawowy z drewna. Ma on już kilkadziesiąt lat, dostaliśmy go w spadku po babci. Mężowi udało się go jednak wspaniale odnowić. Takie stare rupiecie czasami prezentują się dużo lepiej niż nowe meble z tak zwanych sieciówek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2024 11:46 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu myślę o tym by postawić na stopki do mebli . Słyszałam, że są porządnie wykonane |
|
Powrót do góry |
|
 |
revish hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Mar 01, 2024 15:59 Temat postu: |
|
|
Sklepów jest mnóstwo z fajnymi i ciekawymi meblami designerskimi wiadomo, że każdy ma swój sprawdzony sklep w moim przypadku jest to https://zona-design.pl/ - możecie sobie zerknąć. Zawsze byłem zadowolony z jakości i ceny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
darek33222 hornpipe killer
|
Wysłany: Sob Lip 13, 2024 04:43 Temat postu: |
|
|
Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o stolik pod drukarkę . To jest naprawdę rewelacyjna oferta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olya treble master
|
Wysłany: Wto Lip 30, 2024 13:11 Temat postu: |
|
|
Stoliki takie jak np. stolik kawowy biały połysk są świetne. Bardzo praktyczne i funkcjonalne, a do tego nadają wnętrzom klasy i charakteru. Podobnie jak Wy nie wyobrażam sobie salonu bez takiego stolika. Idealnie uzupełnia każdą aranżację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
anenia hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2024 13:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o porządne stoły wykonane z litego drewna to można je zamawiać w sklepie https://stolywood.pl/. Na stronie znajduje się konfigurator, dzięki któremu klient sam wybiera interesujący go rozmiar, kształt a nawet kolor. Myślę, ze warto tym bardziej, ze ceny nie są wygórowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bulka hornpipe killer
|
Wysłany: Nie Sty 05, 2025 15:30 Temat postu: |
|
|
Do małego salonu idealnie sprawdzi się coś kompaktowego, ale funkcjonalnego, jak bowler. Jest niewielki, ale bardzo stylowy – jego prostota i różnorodność kolorów sprawiają, że pasuje praktycznie do każdego wnętrza. Świetny wybór, jeśli chcesz coś praktycznego i estetycznego zarazem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 05, 2025 15:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |