Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mały stolik do salonu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kalas
skpujący begginer

PostWysłany: Sro Lis 24, 2021 16:17    Temat postu: Mały stolik do salonu Odpowiedz z cytatem

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak sprawdzają się w mieszkaniach takie mniejsze stoliki kawowe ? Przeprowadzamy się i planujemy jakoś przearanżować miejsce pod siebie. taki mały stolik chyba byłby wygodną opcją prawda?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lis 24, 2021 16:17    Temat postu:

Powrót do góry
vanessa
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Wrz 06, 2022 00:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niewielkich rozmiarów stoliki kawowe sprawdzają się świetnie zarówno na co dzień jak i wówczas gdy zapraszamy gości. Są to meble często niedoceniane a naprawdę bardzo praktyczne, przeczytaj zresztą: http://www.e-budowlany.com.pl/maly-ale-praktyczny-stolik-kawowy . Stanowią jednocześnie naprawdę fajny element wystroju wnętrza o ile wybierze się meble nowoczesny, wykonany z pomysłem.
Powrót do góry
michalinkanowa
kocham jumpovery

PostWysłany: Czw Gru 21, 2023 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie zgadzam się, że niewielkich rozmiarów stoliki doskonale sprawdzają się na co dzień ale też są genialnym elementem dekoracyjnym. Sama postawiłam na stolik kawowy okrągły z golddoor.pl. Polecam, ponieważ znalazłam tam szeroką możliwość konfiguracji stolika. Obecnie stolik stanowi funkcjonalny a zarazem stylowy dodatek.
Powrót do góry
Tancereczka
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Gru 22, 2023 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My mamy w salonie taki mały stolik kawowy z drewna. Ma on już kilkadziesiąt lat, dostaliśmy go w spadku po babci. Mężowi udało się go jednak wspaniale odnowić. Takie stare rupiecie czasami prezentują się dużo lepiej niż nowe meble z tak zwanych sieciówek.
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Sty 30, 2024 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od jakiegoś czasu myślę o tym by postawić na stopki do mebli . Słyszałam, że są porządnie wykonane
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
revish
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Mar 01, 2024 15:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sklepów jest mnóstwo z fajnymi i ciekawymi meblami designerskimi wiadomo, że każdy ma swój sprawdzony sklep w moim przypadku jest to https://zona-design.pl/ - możecie sobie zerknąć. Zawsze byłem zadowolony z jakości i ceny Wink
Powrót do góry
darek33222
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Lip 13, 2024 04:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o stolik pod drukarkę . To jest naprawdę rewelacyjna oferta.
Powrót do góry
olya
treble master

PostWysłany: Wto Lip 30, 2024 13:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stoliki takie jak np. stolik kawowy biały połysk są świetne. Bardzo praktyczne i funkcjonalne, a do tego nadają wnętrzom klasy i charakteru. Podobnie jak Wy nie wyobrażam sobie salonu bez takiego stolika. Idealnie uzupełnia każdą aranżację.
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Sie 02, 2024 14:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że dobrym wyborem będzie jednak https://antaromeble.pl/szafy-garderoby-na-wymiar-gdynia/ . Co do mebli to wykonane są one bardzo starannie i co ważne wybór jest wielki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
anenia
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Sie 08, 2024 13:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o porządne stoły wykonane z litego drewna to można je zamawiać w sklepie https://stolywood.pl/. Na stronie znajduje się konfigurator, dzięki któremu klient sam wybiera interesujący go rozmiar, kształt a nawet kolor. Myślę, ze warto tym bardziej, ze ceny nie są wygórowane.
Powrót do góry
bulka
hornpipe killer

PostWysłany: Nie Sty 05, 2025 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do małego salonu idealnie sprawdzi się coś kompaktowego, ale funkcjonalnego, jak bowler. Jest niewielki, ale bardzo stylowy – jego prostota i różnorodność kolorów sprawiają, że pasuje praktycznie do każdego wnętrza. Świetny wybór, jeśli chcesz coś praktycznego i estetycznego zarazem!
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Sty 05, 2025 15:30    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: