Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

cukiernia ciasta
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Gru 31, 2022 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze pozwolę sobie wspomnieć też o firmie https://waferspremium.pl/ , która oferuje bardzo dobre akcesoria cukiernicze, ale i nie tylko. Ja przykładowo planuję kupić tam opłatek na tort z Mario, ponieważ syna ma urodziny i uwielbia tą postać. Także zrobię tort o tym motywie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sob Gru 31, 2022 14:25    Temat postu:

Powrót do góry
KasjuszMag
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Sty 05, 2023 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie zawsze był problem z przewozem ciasta. Dlatego musiałem kupić pudełka na ciasto, żeby nic się nie zepsuło i bezpiecznie można było przewieźć.
Powrót do góry
aya
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2023 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto sobie przemyśleć też kwestię zdobienia swoich ciast - jak można sprawić, że nie tylko będą one smaczne, ale i też zaskakujące wizualnie. Tutaj warto wyróżnić firmę https://waferspremium.pl/pl/c/Gumball/318 , która oferuje między innymi różnorodne dekoracyjne opłatki na ciasta z nadrukiem. Coś takiego robi wrażenie.
Powrót do góry
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Maj 16, 2023 16:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze pozwolę sobie wspomnieć o firmie Elhandel, która oferuje też różnorodne artykuły cukiernicze. Warto przyjrzeć się ich ofercie, ponieważ ich oferta jest atrakcyjna cenowo i mają tam obszerny, zróżnicowany wybór. Jak chodzi o mnie, to właśnie zainteresowały mnie ich przybory cukiernicze i chyba sobie takie kupię.
Powrót do góry
echo
skpujący begginer

PostWysłany: Sro Maj 17, 2023 09:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy znajdę tam asortyment do dekoracji ciast?
Bvor43lhy
skpujący begginer

PostWysłany: Pią Maj 19, 2023 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jakie ciasta polecacie dla dzieci?
Powrót do góry
aya
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Maj 31, 2023 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I super... Skoro jest to wasza pasja itd. To czemu nie??? Warto według mnie ryzykować i otwierać swoje biznesy, a co z tego będzie to czas pokaże. Ja sama otwieram małą gastronomię i teraz już powoli zabieram się za wyposażenie. Dowiedziałam się, że tutaj https://www.gastromania.cz/misy-na-polevku.html w sumie mogę kupić to co potrzebuję, także sprawdzę to.
Powrót do góry
gryffindor
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Wto Sie 22, 2023 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zastanawiałam się nad tym, jak wiele różnorodnych akcesoriów jest potrzebnych w cukiernictwie, zwłaszcza gdy chcemy eksperymentować z nowymi kształtami i dekoracjami. Czasem trudno znaleźć coś naprawdę oryginalnego, co pozwoli nam się wyróżnić. Ostatnio natknęłam się na stronę https://mf3d.com.pl/ gdzie mają sporo ciekawych rzeczy dla cukierników - może ktoś z Was już z niej korzystał?
Powrót do góry
Majka27
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Sob Cze 01, 2024 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Potrzebuję pomocy w wyborze tortu na piąte urodziny mojej córki. Szukam czegoś wyjątkowego, co zrobi wrażenie na małych gościach. Znalazłem cukiernię https://raszczyk.com.pl/kategoria-produktu/cukiernia/torty/ ale nie jestem pewien, czy warto zaryzykować. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z ich tortami? Czekam na Wasze opinie!
Powrót do góry
wodna12
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Sro Cze 19, 2024 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tancereczka napisał:
Czy dbacie tylko o jego smak, czy również o wygląd? ja muszę przyznać, że do wyglądu ciast również przykładam dużą wagę.

Ja uważam, że wygląd ma ogromne znaczenie. Torty i desery to małe dzieła sztuki, dlatego warto odpowiednio je przygotować. Warto na pewno zainwestować w dekoracje z czekolady, które dodatkowo perfekcyjnie wykończą każdą słodkość.
Powrót do góry
aya
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Lut 01, 2025 05:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto tutaj też wyróżnić firmę Elhandel, bo jak szukacie akcesoria do dekoracji tortów lub inne rzeczy cukiernicze, to tam macie szeroki wybór w poszczególnych produktach. No i nie macie wygórowanych cen, takze warto to sprawdzić.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Lut 01, 2025 05:41    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2
Skocz do: