Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

telefon
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wioletagrzybek
nienawidzę double hopów

PostWysłany: Sro Lip 14, 2021 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W obecnych czasach chyba nikt z nas nie wyobraża sobie życia bez telefonu i kontaktu ze światem. Bardzo fajną propozycją na zakup jest iphone 12 mini, który możecie poznać na stronie https://www.ceneo.pl/98019109. Posiada on bardzo dobre opinie na rynku, ze względu na wygląd, cenę oraz parametry techniczne. To także bardzo fajny pomysł na prezent dla bliskiej osoby.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lip 14, 2021 13:35    Temat postu:

Powrót do góry
Rosah
skpujący begginer

PostWysłany: Nie Sie 01, 2021 08:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja szukam dla siebie nowego telefonu samsung - bo najbardziej cenię sobie tę markę, jaki model teraz jest godny uwagi? Możecie coś polecić fajnego, tak do 1500 zł?
Powrót do góry
magdziula
side step wszedł mi łeb

PostWysłany: Pon Sie 02, 2021 14:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oferty wyglądają całkiem nieźle. Myślę, że możesz któryś z tych telefonów kupić i nie zrobisz błędu. Osobiście lubię Samsunga.
Poza tematem. Polecam atrakcje w postaci https://goldengift.pl/wszystkie-prezenty/74-ekscytujaca-jazda-czolgiem-t-55-merida.html oferowanej przez GoldenGift. Mają więcej ciekawych i wyjątkowych atrakcji, które mogą być podarunkiem przeżycie. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
malkontentis
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Sie 26, 2021 08:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja chciałem kupić budżetowy telefon do 6 stówek. Udało mi się to za pośrednictwem portalu Pokato, gdzie znalazłem ogłoszenie z telefonem lg g6 używany . Muszę przyznać, że znalazłem go w najlepszej, wręcz okazyjnej cenie. Jeśli szukacie elektroniki taniej, to warto przewertować kilka stron w poszukiwaniu odpowiedniego ogłoszenia.
Powrót do góry
alfe
skpujący begginer

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2021 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, ostatnio psuje mi się mój telefon iphone i szukam ciekawego rozwiązania jeżeli chodzi o jego naprawę. Ten serwis https://repairlab.pl wydaje mi się bardzo ciekawym, myślicie, że warto będzie skorzystać? Z góry dzięki za pomoc i porady, nigdy jeszcze nie naprawiałem i do końca nie wiem
Powrót do góry
AdaMMM
side step wszedł mi łeb

PostWysłany: Wto Wrz 14, 2021 06:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W zeszłym tygodniu uszkodziłem mój telefon i straciłem przechowywane w nim dane. Na szczęście znalazłem firmę, która zajmuje się odzyskiwaniem danych z uszkodzonych urządzeń. Mogę ich szczerze polecić bardzo mi pomogli w sumie to uratowali mi życie.
Powrót do góry
amel
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Paź 04, 2021 09:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli mogłabym wam coś doradzić, to z tego co wiem, w bardzo dobrej cenie na portalu pokato dostępny jest iphone 6s używany. Moim zdaniem, warto zwrócić na niego uwagę, ponieważ to bardzo dobry telefon, który zbiera wiele pozytywnych opinii wśród użytkowników. Poczytajcie na jego temat, a przekonacie się sami
Powrót do góry
jablko
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Gru 21, 2021 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystając z okazji że rozmawiamy o telefonach, chciałabym się was zapytać, czy możecie mi polecić jakiś dobry serwis telefonów? Na razie trafiłam jedynie na stronę tego autoryzowanego serwisu https://espo.com.pl i chyba właśnie tam zgłoszę się w celu naprawy swojego smartfona.
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Gru 31, 2021 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sama nie tak dawno rozglądałam się za jakimś porządnym telefonem, ale na szczęście trafiłam na iPhone SE 2020, który znalazłam w https://luxtrade.pl/39-iphone-se-2020 . Okazał się bardzo solidny, płynnie działa i co ważne prezentuje się bardzo ładnie także to był doskonały wybór
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
revish
hornpipe killer

PostWysłany: Nie Kwi 03, 2022 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie był problem z etui do telefonu, bo niestety nie wyglądało najlepiej po kilku miesiącach użytkowania ale udało się znaleźć kilka ciekawych stron. Jak wyczyścić zżółknięte etui na stronie palmpage.pl się dowiedziałem wiec jesli wasze etui z wielu powodów też jest zżółknięte to na tej stronie się dowiecie jak rozwiazać problem. Pozdrawiam.
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Sob Kwi 30, 2022 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno przyda wam się również Szybka karta M2AA. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Okazała się bardzo dobrej jakości także jak najbardziej warto na nią postawić
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Gordie
skpujący begginer

PostWysłany: Nie Maj 01, 2022 08:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jakoś nie lubię telefonów Apple
irys
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Sie 08, 2022 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie bez telefonu to ja się w ogóle nie ruszam z domu, jak to mawia mój mąż, telefon jest do mnie przyspawany Very Happy Mam już swoje lata, ale nadal zalezy mi na wysokiej jakości, dlatego też rozważam przejście w zasięg 5G do operatora komórkowego Otvarta https://otvarta.pl/
Powrót do góry
julia1121
skpujący begginer

PostWysłany: Pią Paź 14, 2022 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat dla mnie ostatnio ważna była wymiana szybki iPhone 12, tym bardziej, że musiałam mieć szybko sprawny telefon, ponieważ miałam tutaj zapisane bardzo ważne kontakty. Na szczęście dosyć szybko odzyskałam telefon. Ogólnie to widziałam ostatnio ofertę https://repairlab.pl/blog/wymiana-zbitej-szybki-zbita-szybka-iphone-11/ może akurat wam się spodoba
Powrót do góry
Jabkas3
skpujący begginer

PostWysłany: Wto Lis 08, 2022 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii zbitych szyb w IPad, w poszukiwaniu profesjonalnego serwisu znalazłem https://repairlab.pl/blog/wymiana-zbitej-szybki-ipad-air/ i moim zdaniem serwis jest bardzo solidny, naprawa trwa około 5 dni, mamy również gwarancję na naprawę od firmy, wszystko odbywa się wysyłkowo
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Lis 08, 2022 13:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4
Skocz do: