Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gebekzor side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 13:08 Temat postu: Wybór sukienki |
|
|
Hejka wszystkim . Mam zagwozdkę w ostatnim okresie ze zrobieniem jakiegoś odlotowego oraz unikatowego podarunku. Czy moglibyście mi coś w tym temacie poradzić? W Internecie trafiłem niedawno na sukienki ciążowe na ślub cywilny. Myślicie, iż będzie to właściwa inwestycja? _________________ Żona nie niedźwiedź, do lasu nie ucieknie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 13:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marian565 skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2018 09:28 Temat postu: |
|
|
Jeśli pani myśli że te sukienki ciążowe na ślub cywilny są ok to proszę kupić. _________________ odzież dla puszystych |
|
Powrót do góry |
|
 |
mati96xx12 side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2018 10:39 Temat postu: |
|
|
Całkowicie się zgadzam z moim poprzednikiem... Nic dodać oraz nic ująć... _________________ Ilekroć go widziałam, moje serce gubiło rytm. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tyka011 side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2018 15:25 Temat postu: |
|
|
Mam to samo zdanie co mój poprzednik... Nic dodać oraz nic ująć z jego wypowiedzi. _________________ Nie wiem, jak powinien się czuć człowiek, który kogoś kocha (…) ale jeśli miłość oznacza, że człowiek myśli o drugiej osobie w każdej sekundzie dnia… |
|
Powrót do góry |
|
 |
Loupf side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2018 15:56 Temat postu: |
|
|
Mam dokładnie te same spostrzeżenia co mój poprzednik. Nic dodać i nic ująć z jego wypowiedzi. _________________ Wiedzieć, co i jak. Być świadomym celu albo jego braku. Być świadomym sensu lub jego braku. Zdawać sobie sprawę, jak może być. I to powinno wystarczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafalek skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2018 10:21 Temat postu: |
|
|
Myślę, że skoro trenujemy taniec irlandzki bardzo dobrym pomysłem byłby zakup właśnie sukienki do tańca. Na kobiecym ciele podobają mi się zwłaszcza czerwone  _________________ baza do hybryd |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludovika skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Paź 26, 2018 22:36 Temat postu: |
|
|
Uwielbiam chodzić po sklepach i przymierzać sukienki. To najlepsza rzecz pod słońcem - idź na mały "szopnig", troszkę się zrelaksujesz a przy okazji wybierzesz kreację. _________________ zabiegi kosmetyczne kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
izolda skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2019 13:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli jesteś w ciąży i planujesz ślub cywilny to jak najbardziej :p Widzę, że rynek zbytu na te kreacje jest. Chociaż wg. mnie to głupota - robić jeden błąd (wychodzić za mąż) po tym jak popełniło się poprzedni.
|
 |
szykowna skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2019 21:41 Temat postu: |
|
|
Myślę, że najlepiej wybrać się na zakupy z przyjaciółką albo poprosić o poradę sprzedawczynię - ona na pewno doradzą najlepiej, jeśli nie mamy pojęcia co na siebie włożyć. Warto też pooglądać parę tematycznych stron internetowych. _________________ koszula jeansowa damska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hauki skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Mar 24, 2019 16:22 Temat postu: |
|
|
Jeśli o mnie chodzi to oprócz sukienki bardzo ważny jest fotograf ślubny Dzięki niemu będzie co wspominać  _________________ https://adammolka.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
michu skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Mar 29, 2019 13:06 Temat postu: |
|
|
Wybór sukienki, kiedy się jest w ciąży rzeczywiście może być nie lada problemem. Nie można już wybierać we wszystkim... Cóż, na pewno jakaś się znajdzie - wystarczy dobrze poszperać w Internecie i popytać na forach  _________________ kostium biznesowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
pieknyolek treble master
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2019 11:23 Temat postu: |
|
|
Zależy na co ma byś to sukienka. Ja osobiście widziałbym Cię w sukienki koronkowe długie |
|
Powrót do góry |
|
 |
majeczka skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2019 09:46 Temat postu: |
|
|
Bardzo podobają mi się prezentowane przez Was sukienki - mam nadzieję, że uda mi się w tym roku odświeżyć nieco garderobę i kupić sobie coś nowego. Ciągle chodzę w tych samych, starych ciuchach. _________________ meble online |
|
Powrót do góry |
|
 |
gracelanda skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2019 23:50 Temat postu: |
|
|
To wcale nie taki trudny temat. Uważam, że powinnyśmy przede wszystkim chodzić w tym, co nam się podoba. Nie ma co zdawać się na gust mężczyzn i łaskawie czekać na to co nam podpowiedzą. Musimy stroić się dla siebie. _________________ gry planszowe dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
hipis skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2019 13:05 Temat postu: |
|
|
Wy, kobiety, macie jednak w życiu o wiele ciężej niż my. Facet ma pół życia jeden garnitur i nawet za bardzo do głowy mu nie przyjdzie aby go zmienić. A Wy co chwile musicie się głowić w co się ubrać... _________________ kancelaria podział majątku wrocław |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2019 13:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |