Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek33 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2020 22:26 Temat postu: |
|
|
Ostatnio myślałam nad prezentem dla mojej siostry na święta i wpadłam na genialny pomysł że podaruję jej książkę pt " Drugie życie Bree Tanner Outlet " którą znalazłam tutaj https://www.taniaksiazka.pl/seria/saga-zmierzch . Akcja powieści - na motywach trzeciej części sagi Zmierzch "Zaćmienia" -rozgrywa się w świecie wampirów, tak mrocznym i złowrogim, jak nigdy dotąd. Drugie życie Bree Tanner to połączenie tajemnicy, suspensu i romantycznej intrygi. _________________ BBCode: TAK |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2020 22:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszkowa side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2020 12:29 Temat postu: |
|
|
A wy co kupujecie swoim najbliższym pod Choinkę? Ja mam duży dylemat - dzieciom wiadomo jakieś zabawki. Ale zawsze mam problem co wybrać rodzicom i siostrze. Ostatnio przeglądając inspiracje w Internecie, wpadłam na pomysł, że dobrym rozwiązanie będzie pościel na prezent świąteczny i chyba tak też zrobię! Kupię taką ze śnieżkami dla siostry  |
|
Powrót do góry |
|
 |
JeNtAkOwIcZ skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Gru 10, 2020 13:15 Temat postu: |
|
|
Już nie mogę się doczekać świąt. Teraz czas piec pierniki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2021 13:27 Temat postu: |
|
|
Moje dzieci w prezencie świątecznym otrzymały klocki plus plus. To był dla nich najlepszy prezent. W ogóle im się nie nudzi nimi zabawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
amel hornpipe killer
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2021 12:42 Temat postu: |
|
|
Macie już przygotowane świąteczne prezenty? Muszę przyznać, że w tym roku stawiam na galanterię. Udało mi się znaleźć świetny sklep internetowy pod tym adresem https://torbs.pl/c/40/portfel-meski-pierre-cardin-portfele-skorzane.html . Jeśli zastanawiacie się nad odpowiednim prezentem, to moim zdaniem warto zajrzeć pod adres tego sklepu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 08:06 Temat postu: |
|
|
Zimowe święta są najlepsze nie, ja uwielbiam ten klimat, a najlepiej jak jeszcze pada śnieg, tylko z tym w ostatnich latach to różnie było. Zawsze wspólnie, całą rodziną wybieramy choinki, mamy już taką tradycje, że każdego roku musimy kupić żywą, a po świętach zakopujemy ją w ogrodzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Luna treble master
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2021 12:30 Temat postu: |
|
|
Ja już rozpoczęłam przygotowania do Bożego Narodzenia. Swoje mieszkanie zresztą chcę przystroić dużo wcześniej, bo początkiem grudnia. Na razie zrobiłam trochę świątecznych zakupów. Kupiłam m.in. nowe lampki choinkowe Nie mogę doczekać się zimy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
terenniaa ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 08:49 Temat postu: |
|
|
Ciekawymi podarunkami mogą być atrakcje od GoldenGift. Oto link do strony https://goldengift.pl/147-trojmiasto Zauważyłam, że mają bogaty wybór w atrakcyjnych cenach. Jest w czym wybierać. Moc atrakcji czeka n chętnych. Szczerze polecam!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
stEFan side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 12:01 Temat postu: |
|
|
Ciekawym prezentem może być naprawdę ładna i delikatna grawerowana biżuteria od Dedicnate. Oto link do strony https://dedicante.pl/ Mają naprawdę spory wybór i atrakcyjne ceny. Jest w czym wybierać. Mają biżuterię dla niej, dla niego i dla dziecka. Każdy znajdzie coś dla siebie i bliskich. Szczerze polecam!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kołodziejczyk skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2021 14:58 Temat postu: |
|
|
Już nie mogę się doczekać świąt. Mam nadzieję, że w tym roku będzie śnieg  |
|
Powrót do góry |
|
 |
waaldeczek kocham jumpovery
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2021 07:34 Temat postu: |
|
|
Ciekawym prezentem na święta może być album na zdjęcia kupiony w tym sklepie https://album-na-zdjecia-wklejane.pl/ Album posiada drewniana okładkę na której można umieścić stosowny, okolicznościowy grawerunek. Taki album jest naprawdę solidny i trwały więc przetrwa wiele lat, a zdjęcia z nim trzymane nie nadgryzie ząb czasu. Szczerze polecam!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
leslie9 ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2021 07:54 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać. Jak nie ma śniegu to może ciężko odczuć tą atmosferę, no ale ja mam też na to swoje sposoby. Dekoracje świąteczne to podstawa, u mnie zawsze jest ich sporo. Nawet takie mniejsze rzeczy jak figurki mikołaja powinny znaleźć się i w waszych domach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malkontentis hornpipe killer
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 18:48 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez malkontentis dnia Pon Maj 23, 2022 12:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
darek33222 hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Gru 31, 2021 08:38 Temat postu: |
|
|
Na święta dziecku na pewno warto kupić zabawki dla nastolatków .Moim zdaniem dużo osób skorzysta z tej oferty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Acidicsea side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2022 11:57 Temat postu: |
|
|
Jedne z ładniejszych prezentów w formie upominku oferuje sklep MURRANO, nawet dla mężczyzn - www.murrano.pl/okazja/kalendarzowe/prezent-na-walentynki/ Sama miałam przyjemność zamówić kilka rzeczy nawet na walentynki. Jedna z nich była piękna karafka z grawerem i dedykacja na 50te urodziny. Wrażenia na żywo jeszcze większe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2022 11:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |