Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Żabson side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 10:39 Temat postu: Nauka zdalna w podstawówce |
|
|
Cześć,
w związku z tym, że w sumie aktualna sytuacja na świecie raczej nie wygląda najlepiej, myślicie, że dzieci szybko wrócą do nauczania zdalnego? Teraz teoretycznie od nowego roku mają iść normalnie do szkoły, ale wydaje mi się że to się szybko skończy.. Co wy o tym myślicie? Ja to już zacząłem szukać jakiś alternatywnych rozwiązań, trafiłem na przykład na platformę edukacyjną dlaucznia.pl, więc polecam zajrzeć jeżeli macie dzieci. Ale w sumie zastanawiam się jak to wszystko będzie wyglądać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2021 10:39 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Varnexas25 skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2021 18:48 Temat postu: |
|
|
Co uważacie o tym wszystkim? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roman_85 skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Wrz 10, 2021 21:09 Temat postu: |
|
|
Myślę że to nie jest mądry zamykać dzieci i młodzież na tak długi czas bez kontaktu z rówieśnikami. _________________ zadaszenia basenu |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Sro Lut 16, 2022 21:37 Temat postu: |
|
|
Różnie pewnie to zdaje egzamin, rożnie też to może podobać się rodzicom. No ale jak nie ma innej opcji to trzeba jakoś stanąć przed tym wyzwaniem. U mnie w sumie nie było tak źle, ale mamy też duże mieszkanie. Nauczyciele ze szkoły Te Vizja też potrafili zainteresować i zaangażować dzieci przed monitorami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
VickiT nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2022 17:15 Temat postu: |
|
|
Widzę, że też są tu rodzice z Te Vizji:) Organizacja na medal, wszystko fajnie i sprawnie przebiegało, a na tym najbardziej mi zależało, bo dobro dzieci należy stawiać zawsze na pierwszym miejscu co nie. Dlatego też polecam i wam wziąć pod uwagę prywatne szkoły jak będziecie tej szukać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elen nienawidzę double hopów
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|