Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Sklepy internetowe
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jessenia
side step wszedł mi łeb

PostWysłany: Czw Kwi 01, 2021 00:18    Temat postu: Sklepy internetowe Odpowiedz z cytatem

Dzień dobry
Potrzebna mi grawerowana biżuteria dobrej jakości na prezent. Dajcie znać jeśli możecie polecić jakieś sklepy internetowe, które taką sprzedają. Na razie znalazłam ten: https://www.murrano.pl/okazja/kalendarzowe/prezent-na-walentynki/ Znacie jeszcze jakieś? Dzięki.

Ostatnio zmieniony przez Jessenia dnia Nie Kwi 11, 2021 01:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Kwi 01, 2021 00:18    Temat postu:

Powrót do góry
jarek86
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Sro Kwi 07, 2021 07:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo na alegro czy olx widzialem takich ofert

__
Hotele biznesowe
Powrót do góry
marek33
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Czw Maj 06, 2021 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnim moim zakupem internetowym to były soczewki 1-Day Acuvue TruEye 30 szt z tego sklepu tutaj https://iokulary.pl/product-pol-18117-Soczewki-Kontaktowe-1-Day-Acuvue-TruEye-30-szt.html . Soczewki te posiadają filtr UV pomagający chronić rogówkę i wnętrze gałki ocznej przed transmisją szkodliwego promieniowania UVA i UVB.
alamooniq
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Nie Lip 11, 2021 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sklepy internetowe pomagają przy szukaniu prezentów na różne okazje to muszę przyznać. Ja już nie raz zamawiałam prezent online. Z takich droższych rzeczy to całkiem niedawno kupowałam galaxy a52 5g. Wiadomo, że dobre telefony już muszą więcej kosztować.
Powrót do góry
marek33
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Czw Sie 05, 2021 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak każda kobieta uwielbiam zakupy internetowe ostatnio zamówiłam sobie soczewki kontaktowe AIR OPTIX AQUA 6 szt z tego sklepu tutaj https://eyewear24.net/product-pol-40255-Soczewki-Kontaktowe-AIR-OPTIX-AQUA-6-szt.html .Są one przeznaczone do noszenia w trybie dziennym lub przedłużonym w celu korekcji wad wzroku krótkowzroczności i nadwzroczności.
edziek
kocham jumpovery

PostWysłany: Wto Sie 10, 2021 07:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawdę ładną i delikatną biżuterię ma Dedicante. Jest biżuteria dla niej, dla niego i dla dziecka. Biżuterię można grawerować. Ceny są atrakcyjne.
Poza tematem. Polecam noclegi w Sarbinowie. Na gości czekają 2-3 osobowe pokoje niektóre posiadają własną łazienkę. Jest kuchnia i ogród. Poza tym można wypożyczyć sprzęt plażowy. Parking jest tylko dla gości. Oto ich atrakcyjna oferta https://pokoje24sarbinowo.pl/ Ceny są atrakcyjne więc warto skorzystać. Szczerze polecam!!
Powrót do góry
malkontentis
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Sie 13, 2021 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile

Ostatnio zmieniony przez malkontentis dnia Czw Kwi 21, 2022 14:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
amel
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Sie 13, 2021 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o moje zakupy w sieci, to ostatnio udało mi się znaleźć świetną firmę, która posiada mnóstwo filtrów w bardzo dobrych cenach: https://strefafiltrow.pl/filtry-do-dzbankow-dafi.html . Moim zdaniem posiadają naprawdę świetną ofertę, którą warto zweryfikować na własną rękę. Posiadają również filtry do dzbanków, lodówek czy ekspresów do kawy. Rozpiętość ofertowa jest naprawdę szeroka.
Powrót do góry
Luna
treble master

PostWysłany: Pon Sie 16, 2021 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakupy przez Internet to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ja jestem tak zabiegana, że nie wyobrażam sobie kupować wszystkiego stacjonarnie jak kiedyś. Od jakiegoś czasu nawet artykuły spożywcze kupuję głównie w ten sposób Smile Oczywiście jeśli mi czegoś braknie i potrzebuję na już itd. to -pędzę do osiedlowego sklepiku, ale tak to kupuję tutaj https://leclerc-online.pl/artykuly-spozywcze Wszystko dobrej jakości, świeże, nie zdarzyło mi się jeszcze znaleźć czegoś zepsutego, po terminie etc... Tak że polecam Smile
Powrót do góry
DiscoInferno
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Sie 18, 2021 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kocham wysokiej jakości sklepy internetowe. Warto takie rzeczy sobie kupić. To jest naprawdę doskonała sprawa!!!!
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Wrz 30, 2021 11:07    Temat postu: Odkurzacz Odpowiedz z cytatem

Ja również lubię zamawiać rzeczy w sieci. Ostatnio nawet kupiłam roombe i jestem bardzo zadowolona z jej działania. Okazała się bardzo dokładna i bez problemu radzi sobie z każdym zabrudzeniem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
stepup
ćwiczę kroki czekając na autobus

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 18:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakupy w sklepach internetowych stały się dość popularne i nie ma co się temu dziwić bo jednak w taki sposób możemy dość sporo zaoszczędzić. I tak chociażby dzięki tej wtyczce net-pocket bardzo szybko możemy dowiedzieć się które sklepy oferują Ci cashback i jakie są ich poszczególne oferty. A takie punkty możemy wymieniać na gotówkę czy też spore zniżki cenowe.
Powrót do góry
Jullios
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierwszy raz o tym słyszę.
Powrót do góry
Damen
skpujący begginer

PostWysłany: Pon Paź 25, 2021 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam kilka ulubionych sklepów
Powrót do góry
MafiaDancer
hornpipe killer

PostWysłany: Czw Paź 28, 2021 14:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam wszystko kupuję na Allegro i jest mi dobrze. Tam można fajne rzeczy kupić!!!
Reklama

Wysłany: Czw Paź 28, 2021 14:50    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7
Skocz do: