Forum Dunmore Strona Główna Dunmore
Dumore Irish Dance Academy

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

sklep
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Amyamy
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Lut 17, 2021 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sieci jest ogrom super sklepów. Normalnie można wybierać i wybierać. Ja sporo ostatnio tak zamawiam ogólnie w internecie i spodobał mi się sklep https://lovita.pl/ - koajrzycie? Mają super bieliznę
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Lut 17, 2021 13:18    Temat postu:

Powrót do góry
Lenna4
kocham jumpovery

PostWysłany: Sro Lut 17, 2021 15:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy kupujecie w sieci również chemię czy raczej są to glównie markety bo się zastanawiam czy jest sens otwierania takiego sklepu typowo z chemia np niemiecką lub też z innych krajów, bo z tego co tu czytam http://senseofbeauty.pl/Nasza-drogeria-online-oferuje-rowniez-produkty-sluzace-do-utrzymania-czystosci/ to chemia ma spore wziecie i nadal ludzie wierzą. że niemieckie produkty są dużo lepsze ale nie wiem ile w tym prawdy?
Powrót do góry
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Pią Lut 19, 2021 13:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie to dzisiaj to mamy masę najróżniejszych sklepów, gdzie można zrobić fantastyczne zakupy, Ja przykładowo znalazłam nawet sklep windsurfingowy warszawa flowshop.pl , gdzie można kupić profesjonalne deski, żagle i inne artykuły do uprawiania tego sportu. Podoba mi się ich niebanalna kolorystyka oraz świetna jakość.
Powrót do góry
marek33
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Sro Mar 10, 2021 17:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Często robię zakupy przez internet , ostatnim moim nabytkiem były soczewki kontaktowe AIR OPTIX plus HydraGlyde z tego sklepu tutaj https://eyewear24.net/product-pol-40253-Soczewki-Kontaktowe-AIR-OPTIX-plus-HydraGlyde-6-szt.html . Przeznaczone są do noszenia w trybie dziennym lub przedłużonym w celu korekcji wad wzroku krótkowzroczności i nadwzroczności.
Tomek17pl
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w sumie wszystko już kupuję w internecie, najczęściej nawet zakupy spożywcze czy chemię. Najbardziej lubię szukać voucherów, z dobrymi okazjami na jakieś wypady czy atrakcje na weekend. To dużo tańsze i prostsze niż szukanie różnych stron, kupowanie i wynajmowanie na własną rękę.
Powrót do góry
kamila94
skpujący begginer

PostWysłany: Sro Mar 17, 2021 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczy związane z dekoracjami i wystrojem wnętrz znalazłam na Sara Home, według mnie mają bardzo bogatą ofertę Smile
Powrót do góry
marek33
havy jig? łapię w mig

PostWysłany: Sro Mar 17, 2021 22:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najczęściej zamawiam przez internet książki , ponieważ jest duży wybór i są w przestępnej cenie. Teraz kupiłam powieść pt "Profesor Andrews w Warszawie. Wyspa Outlet " z tej księgarni tutaj https://www.taniaksiazka.pl/autor/olga-tokarczuk . Są to dwie historie ludzi, którzy przestali być pewni tego, co dzieje się wokół nich, kim są. Ich świat w jednej chwili wywrócił się do góry nogami.
JFurapowski
skpujący begginer

PostWysłany: Czw Mar 18, 2021 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja teraz przez internet kupuję już tak naprawdę wszystko.
Powrót do góry
malkontentis
hornpipe killer

PostWysłany: Nie Cze 27, 2021 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o mnie, bardzo lubię zakupy w centrum handlowym Homepark Franowo w Poznaniu. Sprawdźcie sami: franowo sklepy. Szczerze przyznam, że jest wiele ciekawych sklepów, w których można robić zakupy. Wszystko jest w jednym miejscu, nie musisz szukać sprzętu gdzie indziej, bo w tym centrum jest wszystko.
Powrót do góry
Złośnica89
hornpipe killer

PostWysłany: Pon Cze 28, 2021 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam też głównie kupuję drogą online. Takie zakupy są najwygodniejsze i też często bardziej się opłacają. Zobaczcie przykładowo na stronę https://www.equishop.com/pl/716-czaprak-hkm-czapraki-hkm jakie super czapraki znalazłam dla koni, jak i inne artykuły. Idealny sklep dla fanów jeździectwa.
Powrót do góry
alamooniq
ćwiczę cuty i szpagaty

PostWysłany: Pią Lip 09, 2021 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już teraz nawet rzadko korzystam z kurierów, takich typowych pod dom. Zdecydowanie dla mnie lepszą opcją są paczkomaty, odbieram kiedy mam na to czas i ochotę. Co do zakupów online to ostatnio był to telefon a52 samsung, to oczywiście z takich większych zakupów.
Powrót do góry
edziek
kocham jumpovery

PostWysłany: Wto Lip 13, 2021 08:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie znam tego sklepu. Warto sprawdzić opinie w Google. Coraz więcej osób sugeruje się tymi opiniami.
Tak poza tematem. Polecam noclegi w Sarbinowie. Maja ciekawą ofertę Oto oferta https://pokoje24sarbinowo.pl/ Warto skorzystać póki ceny atrakcyjne. Do wynajęcia są pokoje 2-3 osobowe. Niektóre pokoje mają własną łazienkę. Jest kuchnia i duży ogród. Pokoje są blisko morza. Plaża duża i ładna. Szczerze polecam!!1
Powrót do góry
DiscoInferno
hornpipe killer

PostWysłany: Wto Lip 13, 2021 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobry sklep na pewno się przyda. Ja kocham po prostu korzystać przede wszystkim z Allegro. Tam jest dosłownie wszystko!!!
__________________________-
http://rzetelneprace.pl/napisanie-pracy-magisterskiej/
Powrót do góry
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Sro Lip 21, 2021 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co powiecie na najlepsze produkty z AliExpress ? Można kupić różne gadżety w bardzo niskich cenach. Uwielbiam zamawiać tutaj rzeczy dla siebie i rodziny
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
owieczka
hornpipe killer

PostWysłany: Nie Lip 25, 2021 15:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kuchni doskonale sprawdził się u mnie robot kuchenny Sam Cook model PSC-11 , który posiada wiele różnych funkcji. Dodatkowo można go kupić w atrakcyjnej cenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Reklama

Wysłany: Nie Lip 25, 2021 15:42    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Dunmore Strona Główna -> O wszystkim innym Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 6 z 10
Skocz do: