Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Amyamy hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2021 13:18 Temat postu: |
|
|
W sieci jest ogrom super sklepów. Normalnie można wybierać i wybierać. Ja sporo ostatnio tak zamawiam ogólnie w internecie i spodobał mi się sklep https://lovita.pl/ - koajrzycie? Mają super bieliznę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2021 13:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lenna4 kocham jumpovery
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Pią Lut 19, 2021 13:14 Temat postu: |
|
|
W sumie to dzisiaj to mamy masę najróżniejszych sklepów, gdzie można zrobić fantastyczne zakupy, Ja przykładowo znalazłam nawet sklep windsurfingowy warszawa flowshop.pl , gdzie można kupić profesjonalne deski, żagle i inne artykuły do uprawiania tego sportu. Podoba mi się ich niebanalna kolorystyka oraz świetna jakość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek33 havy jig? łapię w mig
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek17pl ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Wto Mar 16, 2021 19:49 Temat postu: |
|
|
w sumie wszystko już kupuję w internecie, najczęściej nawet zakupy spożywcze czy chemię. Najbardziej lubię szukać voucherów, z dobrymi okazjami na jakieś wypady czy atrakcje na weekend. To dużo tańsze i prostsze niż szukanie różnych stron, kupowanie i wynajmowanie na własną rękę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamila94 skpujący begginer
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2021 17:00 Temat postu: |
|
|
Rzeczy związane z dekoracjami i wystrojem wnętrz znalazłam na Sara Home, według mnie mają bardzo bogatą ofertę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marek33 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Sro Mar 17, 2021 22:33 Temat postu: |
|
|
Najczęściej zamawiam przez internet książki , ponieważ jest duży wybór i są w przestępnej cenie. Teraz kupiłam powieść pt "Profesor Andrews w Warszawie. Wyspa Outlet " z tej księgarni tutaj https://www.taniaksiazka.pl/autor/olga-tokarczuk . Są to dwie historie ludzi, którzy przestali być pewni tego, co dzieje się wokół nich, kim są. Ich świat w jednej chwili wywrócił się do góry nogami. _________________ BBCode: TAK |
|
Powrót do góry |
|
 |
JFurapowski skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Mar 18, 2021 15:00 Temat postu: |
|
|
Ja teraz przez internet kupuję już tak naprawdę wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malkontentis hornpipe killer
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2021 13:33 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o mnie, bardzo lubię zakupy w centrum handlowym Homepark Franowo w Poznaniu. Sprawdźcie sami: franowo sklepy. Szczerze przyznam, że jest wiele ciekawych sklepów, w których można robić zakupy. Wszystko jest w jednym miejscu, nie musisz szukać sprzętu gdzie indziej, bo w tym centrum jest wszystko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 hornpipe killer
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2021 19:47 Temat postu: |
|
|
Ja tam też głównie kupuję drogą online. Takie zakupy są najwygodniejsze i też często bardziej się opłacają. Zobaczcie przykładowo na stronę https://www.equishop.com/pl/716-czaprak-hkm-czapraki-hkm jakie super czapraki znalazłam dla koni, jak i inne artykuły. Idealny sklep dla fanów jeździectwa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alamooniq ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2021 13:22 Temat postu: |
|
|
Ja już teraz nawet rzadko korzystam z kurierów, takich typowych pod dom. Zdecydowanie dla mnie lepszą opcją są paczkomaty, odbieram kiedy mam na to czas i ochotę. Co do zakupów online to ostatnio był to telefon a52 samsung, to oczywiście z takich większych zakupów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
edziek kocham jumpovery
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2021 08:40 Temat postu: |
|
|
nie znam tego sklepu. Warto sprawdzić opinie w Google. Coraz więcej osób sugeruje się tymi opiniami.
Tak poza tematem. Polecam noclegi w Sarbinowie. Maja ciekawą ofertę Oto oferta https://pokoje24sarbinowo.pl/ Warto skorzystać póki ceny atrakcyjne. Do wynajęcia są pokoje 2-3 osobowe. Niektóre pokoje mają własną łazienkę. Jest kuchnia i duży ogród. Pokoje są blisko morza. Plaża duża i ładna. Szczerze polecam!!1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DiscoInferno hornpipe killer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2021 21:45 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na najlepsze produkty z AliExpress ? Można kupić różne gadżety w bardzo niskich cenach. Uwielbiam zamawiać tutaj rzeczy dla siebie i rodziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
owieczka hornpipe killer
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2021 15:42 Temat postu: |
|
|
W kuchni doskonale sprawdził się u mnie robot kuchenny Sam Cook model PSC-11 , który posiada wiele różnych funkcji. Dodatkowo można go kupić w atrakcyjnej cenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2021 15:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |