Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kitka5 havy jig? łapię w mig
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 09:59 Temat postu: Dobra pielęgnacja |
|
|
Czym jest? Przede wszystkim dopasowaniem i znalezieniem rozwiązań, które sprostają oczekiwaniom Twojej skóry. Dlatego też nie powinno być tu przypadkowości, a konkretne pomysły i produkty. Postaw zatem na https://dermalogica.pl/32-produkty-oczyszczajace gdzie znajdziesz bardzo dobra linię produktów oczyszczających najwyższej jakości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 09:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sabrina ćwiczę cuty i szpagaty
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2020 09:51 Temat postu: |
|
|
ja juz od jakiegos czasu stosuje tylko i wylacznie kosmetyki naturalne, zamawiam sobie z ecobotox, tam nie maja zadnych podrobek, domieszek. mam od nich olej arganowy, glinke ghassoul , rewelacja |
|
Powrót do góry |
|
 |
neki skpujący begginer
|
Wysłany: Pią Lis 13, 2020 18:16 Temat postu: |
|
|
dobra pielęgnacja to według mnie naturalna pielęgnacja i świetnej jakości produkty. ja używam kosmetyki naturalne i cera jest w zdecydowanie lepszym stanie. widać odżywienie, nawilżenie. koniecznie spróbuj takiej zmiany u siebie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szujdia skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2020 13:39 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście pielęgnacja odgrywa naprawdę ważną rolę, więc świetnie, że wypowiadacie się w takich tematach. Ja ciągle szukam nowych rozwiązań i kosmetyków, które mogą mi się sprawdzić. Ostatnio zaciekawiła mnie propozycja od firmy Eveline i zastanawiam się właśnie nad zakupem produktów od nich. Co sądzicie? Warto? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tsubasa skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2020 23:34 Temat postu: |
|
|
To na pewno jest bardzo ważne |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nexti skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2020 10:47 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajnie się składa, że udzielcie porad w takich tematach. Taka wiedza jest przydatna dla wielu osób. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Złośnica89 treble master
|
Wysłany: Sro Lut 10, 2021 17:43 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem warto byłoby się również tutaj https://bionaturalfit.pl rozglądnąć. Tam mają naprawdę wysokiej jakości artykuły, które zawierają wyłącznie ekologiczny skład. Takie, które zawierają w sobie witaminy i minerały, czyli same cenne właściwości dla naszej skóry. Także zdecydowanie warto postawić na nie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakub3332 skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2021 11:48 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrze, że wszedłem do tego wątku. Z tego wątku można się dużo dowiedzieć. _________________ ogłoszenia towarzyskie kobiet |
|
Powrót do góry |
|
 |
zobil skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2021 12:51 Temat postu: |
|
|
nie znam się na tym niestety, ciężko mi tutaj coś dobrego będzie doradzić
_____
domy józefów |