Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olek24r skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2017 19:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kawix2v skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 09:45 Temat postu: |
|
|
No to prawda, propozycje są naprawde bardzo ciekawe. Ubezpieczanie mieszkań to naprawde bardzo ważna rzecz, bo nigdy nie wiesz co się stanie. Dlatego warto ubezpieczyć mieszkanie, ja już dawno to zrobiłem i polecam każdemu.
_________
O uczuleniu na jad pszczoły można poczytać na http://www.alergiczne.info/profil-dpa-dx-jady-owadow-2 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jan0m side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2017 10:44 Temat postu: |
|
|
No tak, ubezpiecznie to bardzo ważna sprawa. _________________ autolawety warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
maluszek nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2017 22:52 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że na stronie internetowej lokum-deweloper - wszystkie mieszkania deweloperskie kraków są ubezpieczone. To teraz coraz częściej zaczyna być standardem i w sumie dobrze, bo zaczynała się robić lekka patologia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ximid21 skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2017 06:40 Temat postu: |
|
|
Z tego co wiem to banki narzuca ubezpieczyciela. _________________ korony zębowe bielsko |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zider skpujący begginer
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maluszek nienawidzę double hopów
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2017 21:12 Temat postu: |
|
|
W mieszkaniu świetnie wyglądają produkty florystyczne. Osobiście mogę się pochwalić naprawdę szeroką gamą takich produktów. Bardzo często kupuję artykuły do domu, dzięki czemu o wiele fajniej się czuję, bo mój dom wygląda o wiele piękniej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jablonka skpujący begginer
|
Wysłany: Sob Wrz 16, 2017 21:35 Temat postu: |
|
|
czemu nie, skoro odpowiadają Ci ich warunki to bierz  _________________ pokemon online |
|
Powrót do góry |
|
 |
n00zynski skpujący begginer
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 11:04 Temat postu: |
|
|
Po remoncie swojej łazienki i wstawieniu do niej nowej, pięknej kabiny prysznicowej z oferty Sanswiss na stronie https://strefalazienek.pl/436-sanswiss stwierdziłem, że przyda mi się dodatkowe ubezpieczenie dla mojego mieszkania. Skorzystałem z jednej z popularnych ofert i póki co nie narzekam, zobaczymy jak będzie dalej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szóstkowicz side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2017 21:03 Temat postu: |
|
|
Ubezpieczenia mieszkania to bardzo fajna sprawa i potrzebna ale zdecydowanie ważniejsze jest ubezpieczenie na życie, przynajmniej moim zdaniem. Ja ostatnio natrafiłem na ubezpieczenia na życie pzu na ubezpieczeniaonline.pl i chyba skorzystam z tej opcji bo moim zdaniem warto każdy myślący człowiek o najbliższych musi to mieć |
|
Powrót do góry |
|
 |
hazja skpujący begginer
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2017 12:24 Temat postu: |
|
|
gdzie najlepiej ubezpieczyć mieszkanie, znacie jakies dobre ubezpieczalnie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klauduss side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2017 12:39 Temat postu: |
|
|
To nie jest za bardzo mój temat w związku z czym nie jestem w stanie pomóc w tym obszarze tematycznym... _________________ Nikt na świecie nie jest zupełnie sam. Wszyscy są jakoś ze sobą związani. |
|
Powrót do góry |
|
 |
letarz skpujący begginer
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2017 11:02 Temat postu: |
|
|
Witam, zastanawiam się czy warto jest ubezpieczyć mieszkanie? Ostatnio zrobiłem gruntowny remont, jest sporo nowych rzeczy i uznałem, że przyda się ubezpieczenie. Nawet z pomocą http://najlepszykominek.pl/jak-obudowac-kominek/ zamontowałem w środku kominek. Gdzie najlepiej ubezpieczyć mieszkanie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sylwusiia1993 side step wszedł mi łeb
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2018 12:41 Temat postu: |
|
|
Hej. Ja właśnie szukam porządnego ubezpieczenia mieszkaniowego. Czy sądzicie, że coś na przykład stąd byłoby dobrym rozwiązaniem https://strzezdom.pl ? _________________ Umiera się w byle jakim miejscu życia. I dzieje człowieka zawarte między urodzeniem jego a śmiercią wyglądają niekiedy jak nonsens. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marudnymarcin skpujący begginer
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2018 18:46 Temat postu: |
|
|
Dla mnie ubezpieczenie mieszkania to ważna rzecz, gdyż posiadam 5 które wynajmuję. W razie wypadku wolę aby mój dochód nie został zaburzony. Jeśli ktoś szuka pewnej inwestycji to polecam, fajne ogłoszenia można znaleźć na stronie: https://homefree.eu/pl/cat/nieruchomo-ci-1 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2018 18:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |